Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

MzzHost.com tocmai ce s-au îmbunătățit performanțele hostului, adică dublarea restricțiilor ( Reseller iFastNet ) sau îți pot da eu o lună webhost la iFastNet cu:

• UPTIME 100% ! Chiar eu am testat cu WordPress Jetpack sau cum se numea modulul ăla.. nu am mai folosit wordpress de vreo 3 luni.
  • 1 GB Stocare
  • Trafic Nelimitat
  • Domeniu hostat
  • 5 subdomenii, baze de date, conturi e-mail, etc.

Din câte știu eu, iFastNet a oferit resellere multora, ( sau sunt chiar ei ) precum: MzzHost , MyOwnFreeHost , FreeZoy și multe altele

Edited by Lucian50
Posted (edited)

MzzHost.com tocmai ce s-au îmbunătățit performanțele hostului, adică dublarea restricțiilor ( Reseller iFastNet ) sau îți pot da eu o lună webhost la iFastNet cu:

• UPTIME 100% ! Chiar eu am testat cu WordPress Jetpack sau cum se numea modulul ăla.. nu am mai folosit wordpress de vreo 3 luni.
  • 1 GB Stocare
  • Trafic Nelimitat
  • Domeniu hostat
  • 5 subdomenii, baze de date, conturi e-mail, etc.

Din câte știu eu, iFastNet a oferit resellere multora, ( sau sunt chiar ei ) Precum: MzzHost , MyOwnFreeHost , FreeZoy și multe altele

nu e ce căutam.

prea complicat, în plus, de câte ori bag cod-ul de register, îmi spune că e invalid.

l-am încercat, e bunicel, dar are decat un subdomeniu.

Edited by Will
  • gaby changed the title to Recomandare hosting gratuit?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.