Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am descarcat si eu jocul PixWords care vad ca este la moda in aceasta perioada, si chiar m-a prins si pe mine. Stau minute in sir in fata telefonului in incercarea de a rezolva puzzle-urile. Ideea e ca pentru moment m-am blocat la cuvantul de mai jos, banuti suficienti pentru a mai cumpara o litera sau a-mi dezvalui prima litera a cuvantului nu am, asa ca m-am gandit sa va cer ajutorul si voua, ca pe Facebook (optiunea intreaba un prieten) nu mi-a raspuns nimeni pana acum, si ma gandesc ca or mai fi jucatori si pe forum :P. De asemenea, daca aveti si voi intrebari, cred ca ar fi dragut sa le postati aici, si eu dar si altii care se joaca sau au dispozitia necesara sa incerce sa va ajute.

fHAZdyu.png

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Au aparu deja multe site-uri care ofera raspunsurile. Cel pe care il folosesc eu este pixis.net. Te descurci tu dupa sa traduci :P Ideea e sa alegi daca imaginea este cartoon sau real :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.