Jump to content

Recommended Posts

• gaby changed the title to Pareri design liongame.ro
Posted

temă nouă.
 Tema nu este făcută de mine sau editată , am primit-o de la un webdesinger.

Ce webdesigner e ma ? Am postat tema asta pe webflake și vă treziți autori, măcar dacă țineați drepturile de autor, mai ziceam, dar așa...

Mă rog, succes.

Posted

Ce webdesigner e ma ? Am postat tema asta pe webflake și vă treziți autori, măcar dacă țineați drepturile de autor, mai ziceam, dar așa...

Mă rog, succes.

de la ELEGANCE , creatorul official .

Posted

Mă rog, succes.

tu ai postat ce mă? Elegance a făcut tema asta, şi el i-a şi dat-o la rock ăsta. tu meriţi ban mă, copile...

Posted

tu ai postat ce mă? Elegance a făcut tema asta, şi el i-a şi dat-o la rock ăsta. tu meriţi ban mă, copile...

Serios ? Să nu uităm că meniul cât și efectul de la logo a fost făcut de Shady , deci nu vă mai mâncați între voi atât că nici unu n-are dreptate.

Posted

Din nou tema asta....pacat ca unicitatea se cam duce de rapa :) Bravo voua.

Din punctu meu de vedere cine poarta tema asta de pe net = esec total.

Deci, poti trage singur o conluzie clara legata de parerea mea despre forumul tau.

Posted

Mă rog, succes.

Tema este a lui ELEGANCE, creatorul oficial al temei. Nu este în nici-un caz a ta.

Nu te mai trezi a fii autor pe o temă pe care ai luat-o de la el.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.