Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vreau şi eu păreri pentru forumul meu 5GB România.

Pste câteva săptămâni , voi cumpăra domeniu nou .ro sau .com.

SITE : 5gb.16mb.com/forum/

• Downvote 1

Posted (edited)

Sa vedem :)

1) Subdomeniu ( comunitate free ) = 0 succes

2) Tema copiata de.pe siders :)

3) Generator de vizite 5 members, 200 guests, 0 anonymous users , tu nici 10 membri ai, si ai 200 vizite =)) =))=)) =))=)) 

4) 5GB? Dc nu 10? =)) =))=))

5) Copilasi :)

Edited by aLx xCsWeb
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted
Interfață realizată de: - vall

Rușine , n-ai schimbat nici măcar un cod dar zici că e realizată de tine ? 

Respect pentru că nu ai schimbat copy right-ul ! Tu vroiai să pună toate drepturile de autor pe numele lui chiar dacă nu el a făcut tema?

Cât despre forum..

Sa vedem :)

1) Subdomeniu ( comunitate free ) = 0 succes

2) Tema copiata de.pe siders :)

3) Generator de vizite 5 members, 200 guests, 0 anonymous users , tu nici 10 membri ai, si ai 200 vizite =)) =))=)) =))=)) 

4) 5GB? Dc nu 10? =)) =))=))

5) Copilasi :)

Exact.

• Upvote 1
  • gaby changed the title to Părere forum 5GB Romania
Posted

Pentru toti ce-i care m-au facut un "rateu" să ştiţi că eu mi-am facut acest forum doar pentru teste , cat sa invat ipb.

@Sebastian C. , Ce te bagi ? Te crezi foarte șmecher în acest domeniu și vreu tu să dai clasă oricui băiatule?

De ce mi-ar fii ruşine , când am luat tema de la un forum (nu-l numesc , sa nu se considere reclama.) nu mi-au cerut să le păstrez copyright , că pe mine nu mă intresează de cine e făcuta tema atâta timp cât are un design frumos și îmi este pe plac. Este dreptul meu să o țin dacă vreau.

Posted (edited)

=)) Cica acuma e pt teste, ziceai la inceput asta =)) ... eu nu te cred :D  

Si dc sa postezi un forum pt teste la website review =)) .. merita warn asta

Si nu imi mai da mie -1 degeaba ca eu doar iti zic parerea mea copile si tu imi dai din oftica =))

Edited by aLx xCsWeb
  • Upvote 1
Posted

Si nu imi mai da mie -1 degeaba ca eu doar iti zic parerea mea copile si tu imi dai din oftica =))

=))))))))))))))) Vrei să le spun ce îmi cereai în PM șmechere ?

• Downvote 1
Posted (edited)

Poate a vrut să ceară părerea despre design, categorii, aplicații înainte să cumpere domeniu .ro sau .com .

Și, hostinger oferă domenii xyz gratuit așa că.. lasă subdomeniul și ia-ți măcar un xyz, dacă tot ai de la hostinger..

Edited by Lucian50
  • Upvote 1
Posted (edited)

Eu i ceream prin pm tema siders , na :D;)=))

Pup

Poate a vrut să ceară părerea despre design, categorii, aplicații înainte să cumpere domeniu .ro sau .com .

Și, hostinger oferă domenii xyz gratuit așa că.. lasă subdomeniul și ia-ți măcar un xyz, dacă tot ai de la hostinger..

...  detalia

Edited by aLx xCsWeb
Posted (edited)

Ai aflat și tu de Traffic Generator? Băi, dă-ți delete la contul de Hostinger că te faci de râs, sal.

Tema e ciordită de spălăcitu' de pe NCS, cea mai fantomă și cacao comunitate 4ever. Ți-a dat-o și ție că i-ai bulit forumul cu acp odată și ați devenit prieteni.

Edited by Artick

ECILA.RO gaming network

Posted

Pentru toti ce-i care m-au facut un "rateu" să ştiţi că eu mi-am facut acest forum doar pentru teste , cat sa invat ipb.

@Sebastian C. , Ce te bagi ? Te crezi foarte șmecher în acest domeniu și vreu tu să dai clasă oricui băiatule?

De ce mi-ar fii ruşine , când am luat tema de la un forum (nu-l numesc , sa nu se considere reclama.) nu mi-au cerut să le păstrez copyright , că pe mine nu mă intresează de cine e făcuta tema atâta timp cât are un design frumos și îmi este pe plac. Este dreptul meu să o țin dacă vreau.

te susțin în legătură cu asta.

Posted

Ar fi păcat să încep să mă cert cu tine când te bate limba Română .

Posted
Interfață realizată de: - vall

Rușine , n-ai schimbat nici măcar un cod dar zici că e realizată de tine ? 

Copii, greu să țină 2/3 cuvinte pe forumul lor , cu toate că ia tema.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.