Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Aștept păreri constructive in legătura cu forumul. Am reluat toata activitatea de la 0 începând de astăzi. Tema este una provizorie , nu este definitivă.

De asemenea , caut și o echipă administrativă pentru forum deoarece momentan nu am staff.

Mersi pentru că ai citit topicul meu , te aștept pe forum !

http://aznet.ro/forum / aznet.ro/

Edited by Andreew Z.
  • Downvote 1

Posted

Mai vb de forum-ul meu ba andrew :D

Iti uremz bafta cu aceasta competite a comunitatilor =))=))=))=)) -> http://s17.postimg.org/6osk7aqhr/Capture.png

VIRUSI VIRUSI VIRUSI =)) =)) 

De când este domeniul nod32 , detectează forumul ca fiind vulnerabil. Nu exista nici măcar un virus pe forum , este scanat si verificat din 24 în 24 de ore . Eu nu concurez cu nimeni , este o pură pasiune.

::-webkit-scrollbar-thumb {
  1. background#F22613;
}

Mulțumesc de observație.

• gaby changed the title to Păreri despre noul aznet.ro?
Posted

Din păcate, și eu am aceeași problemă: http://prntscr.com/8sdgsq

Șterge nod32 și instalează Kaspersky sau Bitdefender. Am licență cumpărată pentru Kaspersky, nu am mai avut nici o problemă de când m-am lăsat de avast și avira. De avast a trecut un foarte mic virus, ce a dus la ștergerea folderului system32 din Windows. Ăsta-i un sfat pentru binele tău, dacă vrei să-l respecți, respectă-l.

Cât despe forum.. 

- Categorii praf

- Logo prea simplu

- Tu nu ai făcut nici modelele, iar forumul e online? Te faci de râs...

• Upvote 1
Posted

Șterge nod32 și instalează Kaspersky sau Bitdefender. Am licență cumpărată pentru Kaspersky, nu am mai avut nici o problemă de când m-am lăsat de avast și avira. De avast a trecut un foarte mic virus, ce a dus la ștergerea folderului system32 din Windows. Ăsta-i un sfat pentru binele tău, dacă vrei să-l respecți, respectă-l.

Cât despe forum.. 

- Categorii praf

- Logo prea simplu

- Tu nu ai făcut nici modelele, iar forumul e online? Te faci de râs...

IDEM :)

• Downvote 1
Posted

Față de vechiul Aznet, Aznet-ul actual mi se pare... Gol. Multe hook-uri lipsesc, activitatea a scăzut.. Mă așteptam de la mai mult din partea lui Andreew. Tema este ok, dar fontul de la maintitle-uri și de la butoanele alea din header cum s-or numii. Baftă și sper să ajungeți cum ați fost odată.

P.S.: Am dezactivat antivirus-ul și pot viziona forumul.

ECILA.RO gaming network

• 2 weeks later...
Posted

Am schimbat găzduirea forumului ! Am modificat structura forumului , nu mai este in totalitate doar de gaming. Recrutez si staff , am introdus Facebook login , Steam login. :)

Posted

Parerea mea este ca ati scos categoria de gaming si asta va fi in dezavantajul vostru.

Cu toate ca aveti atatea categorii puteati foarte bine sa adaugati si o mica categorie ptr gaming si una ptr viata reala si asa va axati pe mai multe domenii.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.