Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hidos forumul. Gradele, tema, categoriile, topicurile.. Înțeleg că ești la început, dar totuși dacă copiezi copiază ceva frumos, nu d-astea. Și încearcă domeniu plătit / webhost plătit, nu vei avea niciodată succes cu domeniu free și cu asemenea conținut, baftă!

ECILA.RO gaming network

Posted

Ce-i cu gradul de scripter IP.B, man? =)) El a făcut platforma, sau.. ce?

Categoriile nu sunt ordonate deloc, tema.. o am și eu printr-un folder.. am luat-o de pe invision-virus + i-ai schimbat și numele de autor

Mda.. cam atât. Te-ai făcut de râs cerând un review despre forumul tău.

Posted

Hmmm.... Tema să zicem, categoriile sunt făcute în bătaie de joc, gradele sunt cam f*cked, Scripter IPB ? Ce-i ăla ? Ți-o creeat IPB-ul ?

Mai bine nu mai postai review-ul despre forumul tău.

Posted

Succes ? Poate dacă oamenii ar fi chiori =)) da nici atunci , tu de la „netro” ai ajuns la Elite Gaming ? =)) cum ai reușit așa ceva ? Să-mi dai șie mie Scripterul ăla a tău că vreau să-mi facă și mie IPB 6.x să fiu mai jmen ca toți :)))

• Upvote 1
  • gaby changed the title to Pareri forum Elite-Gaming
Posted

Tema lasă de dorit, categoriile la fel, Scripter IPB ? El ți-a făcut platforma 5.0 :))?

Lasă-mi id-ul lui de mass , poate îl pun să-i spun să-mi facă și mie 7.0 să fiu cel mai jmecher :))

Posted (edited)

Dacă face 3 categorii pe forum și instalează o temă, și aia vaide capu' ei... trebuie numit „The God of IP.Board”, nu Scripter IP.Board. =))

Edited by Quentin

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.