+Laur. Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Doresc să aflu părerile voastre despre forum și ce ar mai trebui adăugat.LINK : http://weedz.ro Reborn.
+Johnny. A. Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Primu' lucru care ar trebui sa-l faci e sa schimbi culorile de la bannerul cu gametracker. Verde cu negru cand tu ai culori principale albastru, negru, alb. Aceeasi chestie si la bannerul de statistici, n-ai gasit altul decat ala rosu, nu?Ai putea si sa incerci ceva banner mai okay, f_icons la fel.
+Daniel H. Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Tema este una comuna , te pot ajuta daca vrei cu cateva modificari . Iar designul lasa de dorit ... Gradele lafel .. Am inteles ca vrei sa faci ceva diferit dar nu ceva foarte evident
aLx xCsWeb Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 (edited) Nu-mi place nimic.EDIT:Weedz comunitate de viitor .. logo de la marijuana Edited October 26, 2015 by aLx xCsWeb
+Daniel H. Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 Nu-mi place nimic.EDIT:Weedz comunitate de viitor .. logo de la marijuana Tu ce problema ai ? Mereu te gasesti sa comentezi ... Stii si tu doua comenzi ... (bold si glow) si ai curajul sa vii aici cu comunitatea ta de kkkkkkkt care nici nu e mai buna ca weedz ... !
aLx xCsWeb Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 (edited) Si tu dc te bagi in gura .. am zis doar parerea mea baiete .. fie cum zici tu ca stiu numai bold si glow De kkt corect .. deasta am 500 de membri , servere .. posturi etc.. daca eram de kkt era deja inchisa comunitatea Edited October 27, 2015 by aLx xCsWeb
+Roberth Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 Imi place tema, dar aceeași problemă cu licența Center Web - Realizam site-uri web!
+Daniel H. Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 Si tu dc te bagi in gura .. am zis doar parerea mea baiete .. fie cum zici tu ca stiu numai bold si glow De kkt corect .. deasta am 500 de membri , servere .. posturi etc.. daca eram de kkt era deja inchisa comunitatea Nu ma intereseaza ca ai servere care sunt 24/24 goale ... posturile se fac usor ... (copy/paste) membri ii poti pune din acp sau cu ce te ajuta daca ei fac un cont si nu stau activi?
+Lolo. Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 on: Comunitatea este bine pusă la punct, după părerea mea, v-a ajunge ceva de viitor.off: @aLx xCsWeb , tu ai merita ban copile, peste tot te bagi, şi doar spam faci. posturi pentru +1. 1
+HazZaRD Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 Idee de slogan: Intra cine vrea, fumeaza cine poate Cam urat banner-ul
aLx xCsWeb Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 DA MA PESTE TOT MA BAG SA ZIC SI EU PAREREA MEA :@ CE EU N-AM VOIE MA, NU FAC POSTURI PENTRU +1Si mai lasa in pace o data 1
+Laur. Posted October 27, 2015 Author Report Posted October 27, 2015 Aș face ceva mai frumos dacă aș avea vreun desginer ceva să ma ajute. Logo-ul ăla e ceea ce am putut eu să fac . Ceva mai complicat nu cred că pot deocamdată. Dacă vrea cineva să se alăture să facem ceva frumos din acest domeniu să-mi dea add la ID-ul lwr.lwr32. Nu pun sloganuri dinastea gen intră cine vrea , fumează cine poate , am spus că vreau să fac ceva serios. Nu joculețe de copii . Am avut ceva care putea deveni foarte bun . Chiar în top , CSRullz dar s-a distrus din cauza a niște copii care nu-și lăsau ambițiile niciodată. Reborn.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now