Jump to content

Recommended Posts

Posted

Primu' lucru care ar trebui sa-l faci e sa schimbi culorile de la bannerul cu gametracker. Verde cu negru cand tu ai culori principale albastru, negru, alb. Aceeasi chestie si la bannerul de statistici, n-ai gasit altul decat ala rosu, nu?

Ai putea si sa incerci ceva banner mai okay, f_icons la fel.

• gaby changed the title to Păreri forum Weedz.ro
Posted

Nu-mi place nimic.

EDIT:

Weedz comunitate de viitor .. logo de la marijuana =)) =))=))

Tu ce problema ai ? Mereu te gasesti sa comentezi ... Stii si tu doua comenzi ... (bold si glow) si ai curajul sa vii aici cu comunitatea ta de kkkkkkkt care nici nu e mai buna ca weedz ... !

Posted (edited)

Si tu dc te bagi in gura =)) .. am zis doar parerea mea baiete =)) .. fie cum zici tu ca stiu numai bold si glow :)

De kkt corect .. deasta am 500 de membri ;), servere .. posturi etc.. ;) daca eram de kkt era deja inchisa comunitatea ;) 

Edited by aLx xCsWeb
Posted

Si tu dc te bagi in gura =)) .. am zis doar parerea mea baiete =)) .. fie cum zici tu ca stiu numai bold si glow :)

De kkt corect .. deasta am 500 de membri ;), servere .. posturi etc.. ;) daca eram de kkt era deja inchisa comunitatea ;) 

Nu ma intereseaza ca ai servere care sunt 24/24 goale ... posturile se fac usor ... (copy/paste) membri ii poti pune din acp sau cu ce te ajuta daca ei fac un cont si nu stau activi?

Posted

on: Comunitatea este bine pusă la punct, după părerea mea, v-a ajunge ceva de viitor.

off: @aLx xCsWeb , tu ai merita ban copile, peste tot te bagi, şi doar spam faci. posturi pentru +1.

• Downvote 1
Posted

Aș face ceva mai frumos dacă aș avea vreun desginer ceva să ma ajute. Logo-ul ăla e ceea ce am putut eu să fac . Ceva mai complicat nu cred că pot deocamdată. Dacă vrea cineva să se alăture să facem ceva frumos din acest domeniu să-mi dea add la ID-ul lwr.lwr32. Nu pun sloganuri dinastea gen intră cine vrea , fumează cine poate , am spus că vreau să fac ceva serios. Nu joculețe de copii . Am avut ceva care putea deveni foarte bun . Chiar în top , CSRullz dar s-a distrus din cauza a niște copii care nu-și lăsau ambițiile niciodată.

Reborn.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.