carausu Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 Am o tableta Lenovo. Cand am cumparat-o aveam android 4.4 insa la 2 saptamani imi aparea sa ii fac upgrade la 5.0 lolippop si i-am facut. Acest android 5.0 e varza,nu-mi place de nici-o culoare.Cum pot reveni la vechiul android?
mogaz Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 Cum pot reveni la vechiul android?Nu poti, din cate stiu eu. Exista varianta sa-l duci la un service specializat care sa-ti instaleze Android din fabrica specific acestei tablete..
carausu Posted November 8, 2015 Author Report Posted November 8, 2015 pff.. si stiti ceva despre noul update la 5.02 ?
+Laur. Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 Stiu ca nu pare a fi bine , dar macar incearca un factory reset din recovery , mi se pare ca unui prieten i-a mers downgrade-ul de pe un S5 Reborn.
carausu Posted November 8, 2015 Author Report Posted November 8, 2015 Am dat n reset-uri si nimic. Din contra acum se misca tableta varza
gaby Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 Oficial nu se poate reveni la o versiune inferioara de Android. Vezi:Sugestia mea ar fi sa mai astepti actualizari, mai ales daca vrei sa mergi pe calea oficiala. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+robotboy Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 Si eu ti-as spune tot asa, sa mai astepti. Eu sunt mai multumit de Android 5 Lollipop in prezent, dupa ce au mai fost reparate din bug-uri prin intermediul unor noi actualizari. Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
carausu Posted November 8, 2015 Author Report Posted November 8, 2015 Multumesc. Sunteti cei mai tari. Aveti cel mai tare suport
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now