Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutari, de ceva vreme ma trezesc adaugat in tot felul de grupuri pe Facebook, fara a-mi fi ceruta permisiunea. Primesc o notificare pe email cum ca utilizatorul X m-a adaugat in grupul Y, si atat, ma trezesc adaugat in grup (care nu prezinta interes pentru mine). Exista vreo setare/optiune prin intermediul careia pot preveni adaugarea in grupuri fara permisiunea mea? M-ar interesa de pilda sa primesc instiintare ca utilizatorul X doreste sa ma adauge in grupul Y, iar daca eu sunt de acord cu asta sa apas "Join" si sa aderez la grup. Este posibil asa ceva?
Multumesc!

Edited by robotboy

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Mi s-a intamplat si mie, si cel mai probabil majoritatii celor care au un cont de Facebook, iar din pacate pana in momentul de fata nu exista nicio setare ca sa previi asta. Tot ce poti sa faci este sa parasesti grupul indata ce afli ca esti in el, si sa bifezi "prevent people to add me back to this group" inainte sa dai Ok.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.