Jump to content

Recommended Posts

Posted

O comunitate de plagiatori cu un plagiator ca fondator , mai mult n-am ce să-ți zic ! Ai pus numele tău pe creațiile lui Shady , aplauze alt forum de rahat din România realizat de copiii care n-au ce face cu bani părinților.

Posted (edited)

O comunitate de plagiatori cu un plagiator ca fondator , mai mult n-am ce să-ți zic ! Ai pus numele tău pe creațiile lui Shady , aplauze alt forum de rahat din România realizat de copiii care n-au ce face cu bani părinților.

Sunt mai multe  forumuri  care au acelasi index si tema : http://sinceplay.ro/  http://bad-zone.com/

Edited by AmmA
Posted

Daca alti sunt prosti, trebuie sa fi si tu ?

Tema merge  in poze, indexu RIP ( nici macar copyright nu ati pastrat ) si mi se pare o prostie beculetele alea .

O sa facem mofificari la index

Posted (edited)

Subscriu la ce a spus Sebastian , plus nu va dau mai mult de o luna , apoi se inchide IAR , ca nu e prima oara :)) 

Edited by Ezel.LCS

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Posted

M-am uitat putin cu inspect element  si se pare ca e tema siders ;) Sa modificati 2 culori e foarte usor ... Jos nu prea vad autorul original ... Luminitele alea nu au ce cauta acolo... daca vrei pune un mesaj jos de craciun dar nu luminite pe jumatate de forum ... 

Posted

Incep de la inceput, In primul rind ma incurca ninsoarea aia sa ma uit prin forum, logo lasa de dorit sau la urma urmei modificai putin din css daca stii cei asta :)) 
la ce naiba atita reclama in chat-ul ala daca ai naviogation bar unde ai toate link-urile utile
Cum a zis si hazzard f_iconurile la fel sunt -  , dar de footer nici nu mai vorbesc! Copy-Paste :))

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.