Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor,

Ce ziceți de acest sistem? Aș dori să il achizitionez cât de curând:

Procesor: Intel i5 4460
Memorie RAM: 8GB DDR3 Patriot (doar pe un slot)
HDD: Seagate Desktop HDD 1TB 7200RPM 64MB SATA-III1TB Seagate
Placă video: GTX 950 OC WindForce 2x 2GB
Placa de baza: MSI H81M-E33
Sursă: Game Daemon RPO400 400W
Carcasă: Segotep Blade Black
Unitate optică: DVD-Writer Samsung SH-224FB bulk black

Preț: 2800 de lei.

E ok?

Posted

@Lolo. 

Pe bune,cum sa fie Laptop?

P.S: PC se numeste atat o tableta performanta (tablet PC) cat si un Laptop (de-l iei cu tine) sau Desktop (unitate/de-l tii la birou).

@Kames

Eu am o slabiciune cu raportul caliatate pret...

In 2800 R0N,n-ai vrea si tu varianta de I5 cu K?

La GPU,mai sus de 950 nu poti urca? (intreb doar)

Posted

laptop sau pc ?.

e bun.

PC

@Lolo. 

Pe bune,cum sa fie Laptop?

P.S: PC se numeste atat o tableta performanta (tablet PC) cat si un Laptop (de-l iei cu tine) sau Desktop (unitate/de-l tii la birou).

@Kames

Eu am o slabiciune cu raportul caliatate pret...

In 2800 R0N,n-ai vrea si tu varianta de I5 cu K?

La GPU,mai sus de 950 nu poti urca? (intreb doar)

Bugetul maxim este cel de 2800 RON. As fi vrut GTX 970 si i5 4690, dar nu imi permit chiar orice.

Imi poti face si tu o varianta?

Posted

cum se numeşte pc-ul ? e foarte bun, placa video e la fel ca a mea..

m-ai lăsat mut când am văzut 8 GB ram, adică, am un pc mai slăbuţ şi nu prea văd des atâţia GB :)) .

Cum se manifestă placa video? Ce jocuri rulează?

Posted

e una din cele mai bune plăci, eu nu am procesor, dacă aveam procesor îmi rulau toate jocurile.

e foarte bună, crede-mă.

Am vrut sa imi iau GTX 750 Ti, dar am vazut ca placa asta (GTX 950) are DirectX 12, așa că voi băga și Windows 10.

Posted

Baieti,inainte sa ajungeti la DX,Win,etc. ati comparat si voi performantele in sine (busrate,etc)?

In ultimele 3 luni am "urmarit" aceste componente si le-am analizat. Totodată, am cautat si alte sisteme si le-am comparat intre ele, dar asta mi se pare cel mai reusit.

Posted

In ultimele 3 luni am "urmarit" aceste componente si le-am analizat. Totodată, am cautat si alte sisteme si le-am comparat intre ele, dar asta mi se pare cel mai reusit.

Ti-am zis,imi place,insa,nu stiu de ce...As trage pe cel mai bun procesor in buget (si as trage si sa fie cu K,unde sunt un fost overclocker)

alea is mai degraba specificatii... performanta = ce face :D

Ma scuzi,ai dreptate aici...

Bine,cred c-am gasi pe YT sisteme asemanatoare cu ''ce fac'' GPU-urie astea.

Si,cel putin pana acum,nu m-am m-ai luat dupa specificatii (stereotipuri,ca-i i3/i5,etc. cu Laptop-ul,stii tu) ci si pentru ce-s facute (M/U) la fel cum insist pe faza cu K la Desktop-uri.

Alta chestie de nu-mi place,la RAM,un slot...Nu stiu de ce...

Posted

Ti-am zis,imi place,insa,nu stiu de ce...As trage pe cel mai bun procesor in buget (si as trage si sa fie cu K,unde sunt un fost overclocker)

Nu sunt genul care sa isi ia cel mai bun PC, sau cele mai bune componente, pentru a se lauda, eu doar sa vreau fiu multumit de achizitie, sa nu imi para rau, vreau sa lucrez in anumite programe, sa invat ceva si sa castig un ban.

• gaby changed the title to Parere achizitionare PC cu i5 4460
Posted

Nu sunt genul care sa isi ia cel mai bun PC, sau cele mai bune componente, pentru a se lauda, eu doar sa vreau fiu multumit de achizitie, sa nu imi para rau, vreau sa lucrez in anumite programe, sa invat ceva si sa castig un ban.

N-a zis nimeni sa te lauzi cu ele,nu stiu de unde le scoti...

Mi s-ar parea cam aiurea sa dai niste bani (2800 RON e ceva) si sa nu iei ce-i mai bun in pretul ala...

Totodata,daca tot iei un PC nou,eu ziceam sa te gandesti si la viitor,cand poate o sa vrei sa faci OC,etc.

Ceva ce poate-ti place:http://www.emag.ro/sistem-desktop-pc-asus-cu-procesor-intelr-coretm-i5-6400-2-70ghz-8gb-1tb-dvd-rw-amd-radeon-r7-340-2gb-free-dos-mouse-tastatura-m32cd-ro004d/pd/DWY9SYBBM/?ref=ps&emag_click_id=ef7719846d7b99c30520aa226c33e504.

Varianta mea

Posted

Mda, ceea ce îmi place e ca nu mai e in stoc (PC-ul dorit), iar acum sunt nevoit sa ma uit la zapada inexistenta si sa stau degeaba toata vacanta. Am gasit unul cu GTX 980 de 4GB cu 2 ventilatoare, dar e 3299 si e pe cale sa nu fie in stoc.

Dani, varianta ta e foarte buna, dar e 3173 lei :(

Gabi, nu stiu ce sa zic de PC-urile de pe eMag, nu am mai luat. De obicei mai luam de pe PCG.

Totodată, la eMag asamblarea e inclusa?

• Upvote 1
Posted

Dani, varianta ta e foarte buna, dar e 3173 lei :(

Nu mai bine astepti si strangi?

La o adica,iti pot face o varianta mai Low,ceva fara K,eventual Hashwell...Cum doresti.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.