Jump to content

Recommended Posts

• gaby changed the title to Deconectare internet Wi-Fi pe Windows 10?

Posted

Dupa ce mi-am facut multi nervi cu windows 10 si wifi-ul limitat, m-am decis sa ma intorc la windows 8.1. Acum problema este si mai mare. Nici pe windows 8.1 nu-mi mai merge wifi-ul .. sta conectat 10-15 minute, dupa care devine " Limitat" , si isi revine doar dupa un  restart. Stie cineva ce pot face .. ? 

Posted

Eu tind sa cred ca e din cauza configurarii router-ului. Ai posibilitatea sa conectezi tableta la o alta retea wireless pentru a vedea daca se comporta la fel?

Am facut hotspot cu telefonul, si tot asa am patit. Se conecteaza pentru 10 minute, dupa care se face Limitat.

Nu cred ca este din configuratia router-ului, pentru ca telefonul, PC-ul, si o tableta cu android, sunt conectate fara probleme.

Posted

Internetul se deconecteaza cand tableta este nefolosita, sau chiar in timp ce te uiti pe YouTube de exemplu?

Vezi daca nu te ajuta: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-hardware/asus-and-windows-8-wifi-automatic-connectivity/a1f13750-6fa3-44c5-8cc7-188bdcc2d725?auth=1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.