Jump to content

Eroare display driver stopped working!?

Recommended Posts

Posted

Salutare, la fiecare restart dupa ce stau 10-20 min pe browser, mi se face 1-2 secunde ecranul negru dupa imi apare eroarea aceasta cum as putea sa o rezolv? si ce ar insemna. Doar la win 7 imi da aceasta eroare!

Display driver stopped responding and ahs recovered
Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 259.87 stopped responding and has successfully recovered.

Untitled.png

• gaby changed the title to Eroare display driver stopped working!?
Posted

Driverul il folosesc pe cel de pe CD-ul original , bine inteles cu updateurile care mi-au fost notificate pe desktop , am incercat cu un driver beta si tot la fel imi apare alta rezolvare? Si dang3r te rog nu mai fa posturi de genul . una e sa stai cu xp si alta e cu 7 -_-

Posted

Driverul il folosesc pe cel de pe CD-ul original , bine inteles cu updateurile care mi-au fost notificate pe desktop , am incercat cu un driver beta si tot la fel imi apare alta rezolvare? Si dang3r te rog nu mai fa posturi de genul . una e sa stai cu xp si alta e cu 7 -_-

Atunci pune un driver mai vechi (ala de pe cd) dar nu fa update. Vezi daca asa rezolva.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.