Jump to content

Merită să cumperi un domeniu .ro?


AdiRs

Recommended Posts

 Salut, sunt nou în acestă ”treabă” și de mulți ani vreau să-mi fac o comunitate, mai exact una de gaming, cu server de SA:MP etc.

Mi-a spus cineva că nu merită să-mi cumpăr domeniu și hosting..

Deci, am găsit o ofertă acum ceva timp la o firmă de hosting din România, îți oferea domeniu .ro + un webhosting la alegere totul la doar 29,99 euro.

Vreau să vă întreb dacă se merită să cumpăr acest pachet, vreau ca forumul, adică toată comunitatea să meargă pe un sistem IPB, dar n-am licență și nu știu dacă cei de la frima de hosting mă vor lăsa prea mult timp să stau cu IPB cracked. Ce ar trebui să fac?

EDIT: Acum activez cu un domeniu .tk și host la 000webhosting, merge foarte bine, dar am probleme minore cu baza de date și câteodată îmi cade AdminCP și nu mai pot face nimic.

PROBLEMĂ: Cum schimb numele de sus gen apare iconița de la IPB și lângă scrie Invision Power Board și vreau să scrie numele comunității, cum îl schimb?

Îmi poate explica cineva care e treaba cu licența și cam cât costă ? Am auzit că e undeva la 175$, nu pot face rost altfel de ea, sau să găsesc mai ieftină?

Edited by AdiRs
Link to comment
Share on other sites

  • gaby changed the title to Merită să cumperi un domeniu .ro?

Merita sa cumperi un domeniu .ro daca doresti sa faci o comunitate serioasa. Ar trebui sa inspire mai multa incredere un .ro in loc de un .tk (desi in ultimul timp ies comunitati .ro pe banda rulanta care se inchid dupa 1-2-3 sau 4 saptamani). Totodata, trebuie sa dispui si de niste bani pentru a cumpara un domeniu propriu, eventul si gazduire mai performanta.

Poti creste foarte bine si pe solutii gratuite. Nu trebuie sa folosesti neaparat IPB, mai ales daca nu ai licenta. Ca idee, pana pe 27 decembrie poti achizitiona o licenta cu 15% reducere: Reducere de sarbatori la IPS4

In legatura cu licenta, gasesti cateva lamuriri pe aici: Nelamurire perioada de valabilitate IP.Board si dar si in toata sectiunea IP.Board.

In legatura cu intrebarea despre numele comunitatii, existe multe intrebari similare in categoria anterior mentionata. Unul dintre subiecte este asta: http://pctroubleshooting.ro/topic/19840-cum-schimbi-numele-comunitatii-care-apare-in-tab/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Salut,merita sa cumperi un domeniu .ro,cred ca oricine ar lua daca ar avea posibilitate,dar pentru tine (deoarece vad ca esti incepator) ar fi mai potrivit sa mai inveti in acest domeniu (IP.Board).Pentru a deshide si dezvolta o astfel de comunitate,este nevoie sa detii niste cunostinte care se acumuleaza in timp (decat daca ai o echipa formata deja din webdesigneri,scripteri,etc).Deci,parerea mea este sa mai ai rabdare.Domenii gasesti mereu,bani sa ai.

ON:
Cat despre acel hook...->http://webflake.sx/files/file/1383-mentions/

P.S. Pe webflake si invision-virus gasesti orice,de la teme la hook-uri :)

Edited by Lexzfcp

Cautam Administratori / S-Moderatori / Moderatori !

Recurtam servere de orice fel !

www.starcs.ro

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.