Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tocmai am citit topicul "De ce am putine FPS in jocuri?" si am vazut ca se vorbea acolo de alimentarea suplimentara a placii video folosind un conector cu 6 pini. Acest conector banuiesc ca vine din sursa, nu? Toate sursele au acest conector? Daca nu il au toate, si vreau sa imi cumpar o astfel de placa, va trebui sa schimb si sursa cu una care sa dispuna de acest conector?

Multumesc in avans!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Conectorul vine din sursa, da. Iar sursa ar trebui sa aibe acest conector, dar nu toate il au. Un exemplu de sursa care il are: Sursa Chieftec GPS-500A8.

Nu e nevoie sa schimbi neaparat sursa daca aceasta nu dispune de acest conector, ci poti folosi un adaptor precum: http://www.pcgarage.ro/cabluri-componente/gembird/cablu-alimentare-molex-f-vga-m/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

90% din cazuri daca nu are connector , sursa nu este facuta pentru placi video flamande.

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.