Mr.SLow Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 (edited) Salut PCT , acum eram pe un forum si cand am dat din greseala click dreapta mi-a aparut astahttp://imgur.com/wIx5sHRCum pot pune si eu asa pe forumul meu? Sa nu mai fure nimeni nimic? MultumescEDIT:Puteti da T/C !Rezolvat! Edited December 30, 2015 by Mr.SLow Rezolvat
+Laur. Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 Știi că nu ajută aproape la nimic nu? Exista CTRL +C Reborn.
+Gorkem Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 Degeaba blochezi click dreapta pe forum, tot se poate furaÎn fine, adaugă în boardIndexTemplate<script language=Javascript1.2> function ejs_nodroit() {return(false); } document.oncontextmenu = ejs_nodroit; </script>
Mr.SLow Posted December 30, 2015 Author Report Posted December 30, 2015 Știi că nu ajută aproape la nimic nu? Exista CTRL +CO culoare conteaza , daca da click dreapta si pe "Inspect element" sau cum se zice a furat culoarea. si eu nu pot sa accept Degeaba blochezi click dreapta pe forum, tot se poate furaÎn fine, adaugă în boardIndexTemplate<script language=Javascript1.2> function ejs_nodroit() {return(false); } document.oncontextmenu = ejs_nodroit; </script>Multumesc! Incerc acum , Ms
Moderators gadeas Posted December 30, 2015 Moderators Report Posted December 30, 2015 Credca nu ai inteles prea bine ce a zis Laur, exista multe metode sa-ti fure css-ul intreg fara niciun click dreapta. Si pentru o culoare la fel. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now