Jump to content

PC Troubleshooting a fost actualizat (2016)

gaby

Recommended Posts

Asa cum probabil ati observat daca ne vizitati frecvent, forumul PC Troubleshooting incepe anul 2016 cu o actualizare catre ultima versiune disponibila a platformei. Pe langa imbunatatirile de performanta precum si de securitate, exista si cateva schimbari de design pe care cred ca le-ati remarcat. Nu sunt majore, dar exista :D.

Mai am de lucrat putin si de adaugat cateva lucruri, dar forumul este functional si pregatit de activitate :P.

P.S: Am descoperit o eroare la editor (iconitele nu corespund efectului) pe care incerc sa o rezolv in cel mai scurt timp cu putinta.

Voi, ati descoperit ceva care nu este in regula?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Asa se pare ca e facilitatea, deocamdata.

Daca dai click pe ora la care a fost postat continutul respectiv te duce la ultima postare.

Edit later: Am rezolva problema cu editorul. Daca o intampinati va trebui sa stergeti cache-ul browser-ului folosit.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

5 hours ago, CorinA said:

Trompeta asta ma zapaceste, apare tot timpul chiar daca dau "NOT NOW". Ti-ai cumparat trompeta ?=))

Aceasta este o opțiune de notificare, in legătură cu tot ce se intâmplă pe forum.

Mi se pare cam urat textul, ai zica e pixelat...

ouB1e2o.png

Edit: schimba culoarea la:

CaSM7Sc.png si  44KcR72.png

poti baga acest cod:

.ipsWidget.ipsWidget_vertical .ipsWidget_title {
    background: #506E85!important;
}

Icon-urile de la editor sunt dezordonate, nu corespund.

Titlul de la subiecte e prea negru, fa-l gri sau ceva mai deschis care să se potrivească cu tema.

Schimbă culoarea la hover link, portocaliul acela nu e potrivit, ar mege un verde sau albastru.

Aici poti adauga un border, zici ca e "suspendat" avatarul:

TwDzFez.png

La fel și la profil, poți adăuga și acolo.

@CorinA: Notificarile sunt de acum in timp real. Asta inseamna ca daca cineva iti raspunde la un topic unde esti abonata, daca iti da mesaj privat, te citeaza sau iti acorda reputatie vei fi notificata cu un sunet si o notificare text in partea de jos a paginii. Totul fara a fi nevoie sa dai refresh la paginal; ca pe Facebook.

Pentru a scapa de acea avertizare din browser-ul Mozilla, trebuie sa apesi pe sagetica din dreptul Show for this session si sa selectezi optiunea Always Show Notifications daca vrei ca notificarile sa fie afisate in timp real, sau Always block notifications daca vrei sa nu fi notificata in timp real si sonor.

@Kames: Culorile din sidebar sau anumite blocuri nu sunt asa dintr-o greseala, ci au fost selectate. Pentru problema cu iconitele din editor, s-a rezolvat, am scris mai sus, dar pentru a avea efect trebuie sa stergi cache-ul browser-ului si sa revii. Restul, tin de preferintele fiecaruia. Totusi, culorile folosite sunt complementare.

@AlexandruS: Am testat avatarele patrate si iti spun ca se potrivesc mai bine acestea rotunde. Logo-ul este vechi intr-adevar, dar nu trebuie schimbat doar pentru ca este vechi. Acesta face parte din brand.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

@HazZaRD ma bucur ca iti place :D. Mai am de adaugat cate ceva insa momentan ma confrunt cu o problema din partea platformei. Incerc impreuna cu suportul sa ii dam de cap.

@SoDas desigur :P.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

On ‎1‎/‎9‎/‎2016 at 0:42 AM, gaby said:

Nu pot actualiza respectiv instala niste plugin-uri necesare. Primesc o eroare din partea platformei.

Problema s-a rezolvat, in sfarsit :D.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

13 hours ago, HazZaRD said:

Am vazut o noua versiune scoasa care iti permite sa alegi culorile de pe forum :D Se va face update si la acea versiune?

https://community.invisionpower.com/blogs/entry/9732-introducing-ips-community-suite-4/

Exista deja, este in acp disponibila doar pentru administrator pentru a modifica tema. Doar ei pentru tot forumul, nu exista pentru fiecare utilizator in parte sa o faca cum doreste. :D 

ECILA ROMÂNIA

Asa este, incepand cu prima versiune de IPB 4 acea optiune este disponibila.

Tocmai am efectuat actualizarea la ultima versiune de IPB disponibila, intrucat 4.1.6.1 avea cateva zeci de bug-uri ce au fost rezolvate.

Cum pot sustine forumul?
--------------------