Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...

• 1 month later...
Posted

Au fost facute cateva modificari din partea gazduirii, modificari ce nu ar fi trebui sa afecteze functionalitatea forumului. Totusi, a trebuit sa schimb nameserverele si am facut-o azi noapte pentru a se propaga iar pierderile sa fie minore. Probabil au fost pierdute in aceasta perioada.

P.S: Intr-adevar, si eu am pierdut un mesaj privat recent.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 weeks later...
Posted

Astazi am actualizat platforma forumului la ultima disponibila, ce a fost lansata tot astazi. Modificarile majore si sesizabile au fost facute la Activity Stream: http://pctroubleshooting.ro/discover/unread/, iar tot log-ul poate fi gasit aici: https://invisionpower.com/release-notes/419-r37/

Iata si un filmulet in care este explicat ce se poate face acum cu Activity Stream-ul:

P.S: @GodsOtherHand stiu ca imi spuneai tu in trecut ca atunci cand dadeai click pe un topic din "Unread Content" nu te ducea spre ultimul post din topic. S-a rezolvat :P.

• Upvote 2

Cum pot sustine forumul?
--------------------

• 1 month later...
Posted

Sunt chiar amuzante folosite în contextul potrivit. Și nu-s demodate. Cred că, atât timp cât 9gag va sta în picioare, meme-urile nu se vor demoda.

• 5 months later...
Posted

Am trecut astazi la PHP 7, si la ultima versiune disponibila a platformei. Totul ar trebui sa mearga mult mai lin de acum inainte.

De acum puteti posta intr-un topic prin apasarea tastelor CTRL+ENTER (dupa ce scrieti in editor ceea ce doriti).

Cum pot sustine forumul?
--------------------

• 4 months later...
Posted

Desi actualizarea este pe 2017, postez tot aici pentru ca schimbarile sunt minore :P. Am actualizat recent la ultima versiune disponibila, am facut cateva schimbari minore la categorii (redenumiri/modificari/adaugari descrieri), si de acum posturile moderatorilor sunt semnalizate in asa fel incat sa atraga putin atentia :D. Mai exact au background si border colorat.

P.S: IPS pregateste versiunea 4.2 pentru jumatatea acestui an.
P.S.S: Ma tot gandesc la redesenarea header-ului/poate chiar si schimbarea paletei de culori, insa deocamdata nu am gasit nimic care sa ma multumeasca.
P.S.S.S: Am in plan si trecerea la https dar inca sunt nesigur de anumite lucruri.

• Upvote 2

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.