Jump to content

Tutorial refund case key CS:GO

Laur.

Recommended Posts

În Counter Strike: Global Offensive, după ce cumperi o cheie pentru o cutie și desfaci cutia, poți da refund fără ca item-ul provenit din cutie să îți fie șters.

TUTORIAL:
Cumperi o cheie pentru o cutie în CS:GO, neapărat de pe Steam, nu de la altcineva, și desfaci cutia.

Apoi din aplicația Steam pentru mobil, mergi în meniu stanga și te duci la asistență, dai la caută asistență Steam de jos, apoi cauți ex: chroma 2 case key și îi dai refund.

Banii care i-ai dat pe cheia îți vor veni în cont în 24 de ore, fără ca item-ul să-ți fie șters din inventar.

Faceți-vă de cap pana nu fixează Valve această problema.

Refund-ul poate fi folosit și la jocuri dacă ai jucat mai puțin de 20 ore , și asta ar trebui fixat , eu mi-am luat GTA V ,  la 19 ore jucate o să-i dau refund și salvez în calculator conținutul cu misiunile , apoi îl cumpăr iar și cand termin jocul îi dau refund :-)

D0X.

Reborn.

Esti sigur ca poti da refund de mai multe ori la acelasi joc? Ma gandesc ca trebuie sa fi luat in calcul riscul asta.

Edit later: Eu vad ca pe pagina de rambursari Steam (http://store.steampowered.com/steam_refunds/?l=romanian) scrie asa:

Poţi solicita o rambursare pentru aproape orice produs cumpărat de pe Steam—şi din orice motiv: poate că PC-ul tău nu îndeplineşte cerinţele de sistem; poate că ai cumpărat un joc din greşeală; poate că ai jucat un joc timp de oră şi ţi-ai dat seama că nu-ţi place.

Nu contează. În urma unei solicitări trimisă pe help.steampowered.com, Valve va oferi o rambursare pentru orice motiv, cu condiţia ca respectiva solicitare să fie transmisă în cel mult 14 zile de la data cumpărării produsului şi ca produsul să fi fost rulat mai puţin de două ore. Găseşti mai jos detalii suplimentare, dar chiar dacă nu îndeplineşti cerinţele precizate anterior, ne poţi solicita totuşi o rambursare şi ne vom uita peste ea.

Vei primi o rambursare completă în cel mult o săptămână de la data aprobării. Vei primi banii în Portofelul Steam sau în contul de pe care ai făcut achiziţia, dacă este vorba despre o altă metodă de plată. Dacă, dintr-un oarecare motiv, Steam nu va putea să-ţi trimită banii prin metoda ta iniţială de plată, Portofelul tău Steam va primi integral suma rambursată. (Unele metode de plată disponibile prin Steam în ţara ta pot să nu permită rambursarea unei achiziţii.

Referitor la obiectele din joc, in cazul nostru cheile din CS:GO vad urmatoarele mentiuni:

Rambursări ale achizițiilor din jocuri

Steam va oferi rambursări pentru orice achiziții din jocurile create de Valve în termen de patruzeci și opt de ore de la cumpărare, atât timp cât obiectul din joc nu a fost consumat, modificat sau transferat. Dezvoltatorii terți vor avea opțiunea de a permite rambursări pentru propriile obiecte din jocuri în funcție de aceste cerințe. Steam te va anunța la momentul cumpărării dacă dezvoltatorul jocului a optat să ofere rambursări pentru obiectul din joc pe care îl cumperi. În caz contrar, achizițiile de obiecte din jocuri non-Valve nu sunt rambursabile prin Steam.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

45 minutes ago, Laur. said:

Încearcă și ai să te lămurești în amandouă cazurile :P

=)))) nu o sa ti-o accepte ma but, ti-am zis sa nu te bagi in asa ceva.. mor . si ce planuri aveai tu cu cutitele alea. :- 

Edit: @gaby de precizat ar fi ca banii ii primesti treptat, am primit acum 7,53 euro si au mai ramas vreo 26,71 

k40Gcxu.png

ECILA ROMÂNIA

• 2 weeks later...
  • 2 months later...