Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, VladOcs said:

Sincer ma deanjeaza cum nimeni nu realizeaza ca tipul asta e un copil care cauta "anturaj" si atentie pe internet.

SSD-urile ajuta la loading time.Desi, la 1700 ron ar trebui sa te axezi pe cpu/gpu.SSD e "lux" :)

Cine cauta ma anturaj pe net? :))

Ti-as putea fi tata..

1 minute ago, MetadataX said:

tu iti bati joc de noi?sau ce cum de o placa de 800 de lei aprope sa duca metin si altceva nu ma si proc la fel:|

Am zis jocuri pana în 2013 pe high la rezolutia 1280x1080 

Și poți și pe Full hd la low sau mediul maxim..

Jocuri pana în 2013!

5 minutes ago, MetadataX said:

tu iti bati joc de noi?sau ce cum de o placa de 800 de lei aprope sa duca metin si altceva nu ma si proc la fel:|

Ascultă-mă nu are rost sa dai nici măcar 1 leu degeaba!

Tu practic dai acei 1700 lei și îți face un pc care sa ruleze ceva jocuri pana în 2012 la rezoluție hd pe medium sau high maxim și restul de jocuri populare..

Dar după câțiva ani e complet inutil acel pc..

Dacă mai pui ceva bani îți vei face ceva care sa te tina 4 ani măcar. .

Sa nu dai banii degeaba..

Nu e bine sa te grabesti

• Downvote 1
Posted

ontopic: 

Incearca sa faci un sistem cu procesorul asta. Ai nevoie de un 8gb de ram, minim dual-channel. Dar ar trebui sa iesi mai ieftin asa :P Nush unde gasesti procesorul (sau ceva asemanator) si nu ma pricep sa fac combinatii placa de baza + procesor + sursa + carcasa...da sigur te poate ajuta cineva la detaliile astea.  Eu cred ca la bugetul tau un APU mai puternic ar trebui sa fie ok.. si ai sanse sa iesi mai ieftin decat placa video + cpu.

+ astfel, peste 1 an, poti lua o placa video mai ok.

Apropo, o alta varianta ar fi sa cumperi piesele second-hand. Sunt niste riscuri dar o sa faci un comp mult mai puternic decat nou.

Sau o consola. Daca vrei doar pt jocuri si ai deja un PC pt facebook si scoala, o consola e o alegere ok :P

Uitate si tu pe net cum se comporta placile video. Cauta pe youtube *placa video aleasa* + gaming .  Si gasesti multe videouri cu jocuri rulate cu acel hardware, si iti faci o idee. Deobicei afiseaza FPSul si ce setari au, si iti faci o idee daca merita sau nu.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

@Andrei700, pentru tine, bogătane:

@MetadataX înainte să fac acea listă de piese cu ce mi-aș fi luat, vroiam să-ți recomand o consolă PlayStation 4 (sau Xbox One, depinde de preferința ta) în acei bani, doar că pe lângă ea trebuie să-ți cumperi jocurile, la mâna a doua se dau relativ ieftin.

Posted

da asta m-am gandit si eu sa iau o consola si dupa un pc de low bugget ca oricum ce e pe piata acum e de 10532523532 de ori mai bun ca ce am eu,am si tv full hd 80 cm ar fi numai buna...ma cam batea gandul de mult sa stii..

Posted

Cel mai bine așa, aceeași dilemă am avut-o și eu acu ceva ani și până la urmă mi-am cumpărat un PlayStation. :joystick_x::joystick_patrat::joystick_cerc: Așa nu vei avea probleme când vine vorba de compatibilitatea jocurilor.

Posted

Nu ar fi o alegere rea, dar nu uita sa iei in calcul si costul jocurilor pentru console :P.

P.S: Microsoft Xbox ONE 500 GB + Joc Gears of War Ultimate Edition respectiv Microsoft Xbox ONE, 500 GB + Joc Witcher 3: Wild Hunt sunt reduse in acest moment pe eMag.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

fix pe primul xbox il am si in cos de ceva timp...are controller la el nu?mar duce la 1800...sper sa se mai ieftineasca...totusi care e diferenta intre ps4 si xb1 eu nu vad nici-o schimbare

Posted

Sunt produse competitoare. Nush ce diferenta ai vrea sa vezi... Marea diferenta dintre ele e la nivelul de titluri exclusive (sunt cateva care apar doar pe xbox, altele care apar doar pe ps). Titlurile astea exclusive nu apar niciodata pt pc.

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted
14 minutes ago, MetadataX said:

fix pe primul xbox il am si in cos de ceva timp...are controller la el nu?mar duce la 1800...sper sa se mai ieftineasca...totusi care e diferenta intre ps4 si xb1 eu nu vad nici-o schimbare

Cine te-ar duce la 1800? In momentul de fata e 1600.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

E o diferență majoră: Pe PlayStation nu trebuie să plătești dacă vrei să joci jocuri în Multiplayer (pe net).

De asemenea, Xbox nu afișează full HD (1920x1080), doar 1920x900p; nu pare cine știe ce bubă, dar foarte mulți preferă PS doar din cauza asta.

Și da, include un joystick în cutie.

• Upvote 1
Posted

pai da si cablu hdmi si wwe2k15?....e fix 1800 fara 1 leu

38 minutes ago, Artanis said:

E o diferență majoră: Pe PlayStation nu trebuie să plătești dacă vrei să joci jocuri în Multiplayer (pe net).

De asemenea, Xbox nu afișează full HD (1920x1080), doar 1920x900p; nu pare cine știe ce bubă, dar foarte mulți preferă PS doar din cauza asta.

Și da, include un joystick în cutie.

adica nu apare jocul pe tot ecranul sau cum?

Posted
1 minute ago, MetadataX said:

adica nu apare jocul pe tot ecranul sau cum?

Aici depinde de TVu tau. Deobicei daca ii dai un input cu rezolutie mai mica, se va scala imaginea sa intre pe tot ecranu. Daca te uiti de aproape o sa vezi ca nui chiar la fel de clara, dar deobicei nu o sa observi.

love is a verb
Love is a doing word

Posted (edited)

pai iti dai seama ca o sa stau in pat sa ma joc si de la pat din varf pana la tv sunt fix 10m ar trebui sa o vad clar,cat despre rezolutie...eu sper sa intre jocul pe tot ecranul..o sa fac o chestie sa ies la 1700 si am gasit jocul la 100 lei pe olx si culmea sigilat...

Edited by MetadataX
Posted

E o chestiune de design, din câte știu, poți seta consola să aibe un output de 1280x720p, sau 1920x900p. Dar cum a zis și GodsOtherHand, nu vei sesiza diferența.

Ce îți spun acum e din ce am citit, nu am avut vreodată un Xbox pe mână. După cum am mai zis, nu e o problemă foarte mare. Singura problemă ar fi faptul că trebuie să ai cont de Xbox Live să joci pe net. Luând în considerare faptul că jocurile costă mai bine de 150 de lei, te mai și obligă să cumperi acel cod promoțional. 

Posted
22 hours ago, GodsOtherHand said:

Sunt produse competitoare. Nush ce diferenta ai vrea sa vezi... Marea diferenta dintre ele e la nivelul de titluri exclusive (sunt cateva care apar doar pe xbox, altele care apar doar pe ps). Titlurile astea exclusive nu apar niciodata pt pc.

Sunt diferențe mari..

Ps4 are o platforma hardware mult mai buna..

La fel și softul.

Și jocurile merg mult mai fluid..

Nu as vrea un Xbox one nici pe gratis..

Nici nu vreau sa ma ating de asa o porcărie de consola..

Sony a investit zeci de miliarde în ps4 iar microsoft câteva de miliarde doar..și rezultatul a fost un mediaplayer din 1980.

Posted
1 hour ago, Andrei700 said:

Sunt diferențe mari..

Ps4 are o platforma hardware mult mai buna..

La fel și softul.

Și jocurile merg mult mai fluid..

Nu as vrea un Xbox one nici pe gratis..

Nici nu vreau sa ma ating de asa o porcărie de consola..

Sony a investit zeci de miliarde în ps4 iar microsoft câteva de miliarde doar..și rezultatul a fost un mediaplayer din 1980..

Aratami tu dovezi cum ca jocurile nu merg fluid pe ps4. Vreau dovezi (de exemplu video), nu mai fa declaratii in gol.

Cat despre specificatii, acestea nu conteaza. In fiecare generatie de pana acu, consola cu cea mai mare adoptie NU a fost consola cu cea mai mare putere.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

@GodsOtherHand, Andrei a zis că MERG fluid pe PS4... :D

În legătură cu specificațiile unei console, acestea contează într-o oarecare măsură, în sensul că oferă (sau nu) libertate dezvoltatorilor să aducă mai multe jocuri pe acea platformă. De exemplu, PS4 are 8 GB RAM și o placă video care își trage cât îi trebuie din ea pentru jocuri, deci jocuri se vor face grămadă de ani de acum încolo. În schimb, PS3 are 256 MB RAM si o placă video cu 256 MB VRAM, suficient cât să meargă Physx de la nVidia (se putea mai bine pentru o consolă din 2006, dar au preferat să meargă pe ceva mai low cost) și cred că jocurile deja au cam încetat să apară pentru ea (cu excepția PES și FIFA :))

Posted

Xbox are anumite limitări de exemplu. .

Nu poti juca dacă nu e conectata musai la net 24 din 24 și forțează update-urile.

Și multe altele.

Poți sa cauți și tu pe net.

Intre ele e diferența destul de mare.,

Mai ales ca softul de pe ps4 e unul UNIC !!

xbox-one-vs-playstation-4-specificatii-p

Rulează impecabil!

Fără pic de lag..

La xbox se mișcă mult mai greu..

https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DkMwIFjiwNWY&ved=0ahUKEwimhtKE8NnKAhUF7HIKHdndAwMQtwIIKzAF&usg=AFQjCNEduoXfEIBg6JWLemIbfAiQN5MZgA

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.