Jump to content

Recommended Posts

Posted

Fostul banner de pe csbest , tema ai luat-o de pe fragbite.

Mă întreb , ce rost își are gradul de uploaders în legendă , dacă nu ai aplicația pe forum ?

a lot of bla bla bla...

Posted (edited)

Fostul banner de pe csbest, evident deoarece e fosta mea comunitate. Tema de pe fragbite, dar oare cine a facut tema de pe fragbite? naRf nu?

Ce rost isi are gradul de uploader ? Pai isi are rostul ca am aplicatia instalata dar ca guest nu o poti vedea.

Alte intrebari?

Edited by naRf™
Posted

nu o lua ca pe un afront, dar numele alea cu sclipici mi se par cocalaresti. adica, ca si cum ar fi forumul lui nicolae guta. si am mai intalnit la multe forumuri, sclipiciul ala. gen: fairy-forum.

in rest tema e faina. nu e prea incarcat ca structura. insa cred ca nici nu ai intrat in profunzime cu editari prin ea.

Posted
6 minutes ago, naRf™ said:

Fostul banner de pe csbest, evident deoarece e fosta mea comunitate. Tema de pe fragbite, dar oare cine a facut tema de pe fragbite? naRf nu?

Ce rost isi are gradul de uploader ? Pai isi are rostul ca am aplicatia instalata dar ca guest nu o poti vedea.

Alte intrebari?

Da , mă întreb ce rost își are aplicația pe forum dacă nu o pot vedea ca guest? 

Dacă eu caut pe net , download de_dust2x2 și îmi dă rezultate cu forumul tău , când dau click îmi dă eroare că nu am accese ca guest nu ?

a lot of bla bla bla...

Posted
1 hour ago, heroGen said:

Da , mă întreb ce rost își are aplicația pe forum dacă nu o pot vedea ca guest? 

Dacă eu caut pe net , download de_dust2x2 și îmi dă rezultate cu forumul tău , când dau click îmi dă eroare că nu am accese ca guest nu ?

Trebuie sa am si eu un avantaj si anume sa iti faci cont pe forum pentru a downloada ceva.

1 hour ago, nimicspecial said:

nu o lua ca pe un afront, dar numele alea cu sclipici mi se par cocalaresti. adica, ca si cum ar fi forumul lui nicolae guta. si am mai intalnit la multe forumuri, sclipiciul ala. gen: fairy-forum.

in rest tema e faina. nu e prea incarcat ca structura. insa cred ca nici nu ai intrat in profunzime cu editari prin ea.

numele cu sclipici ? te referi la grupul Legends :) fiecare cu ce ii place. ma faci sa rad cica ca si cum ar fi forumul lui nicolae guta, scuza-ma ai avut vreodata comunitate? sau ai facut vreo tema vreodata? probabil dealea incarcate grav sa se incarce greu forumul :)) 

mai astept pareri

Posted
Just now, naRf™ said:

Trebuie sa am si eu un avantaj si anume sa iti faci cont pe forum pentru a downloada ceva.

Păi tu ți-ai face cont pe un forum doar pentru a downloada un fișier ?

Mai bine mă duc pe resursecs.ro

Zi drept.

a lot of bla bla bla...

Posted (edited)
5 minutes ago, heroGen said:

Păi tu ți-ai face cont pe un forum doar pentru a downloada un fișier ?

Mai bine mă duc pe resursecs.ro

Zi drept.

Dar nu te obliga nimeni sa iti faci cont sa vezi ce am eu acolo la download, momentan nu am nimic dar o sa pun ceva ce nu gasesti oriunde.

Du-te pe resursecs

PS: am uitat sa iti precizez pe nnnnn forumuri mi-am facut cont pentru a putea downloada ceva ;)

Alte pareri?

Edited by naRf™
Posted
5 minutes ago, naRf™ said:

numele cu sclipici ? te referi la grupul Legends :) fiecare cu ce ii place. ma faci sa rad cica ca si cum ar fi forumul lui nicolae guta, scuza-ma ai avut vreodata comunitate? sau ai facut vreo tema vreodata? probabil dealea incarcate grav sa se incarce greu forumul :)) 

mai astept pareri

si uite ca ai luat-o ca pe un afront. sclipiciul e un lucru care mi-a sarit in ochi doar din prima navigare a paginii. ceea ce e logic, ca se misca.

si in continuare mi se pare cocalaresc. legat de "daca am avut vreodata forum, etc.", nu nu am avut si nici nu trebuie sa am ca sa dau cu batul in balta. e suficienta experienta avuta in diverse comunitati pt. a stii cam ce e ok si ce nu. dar nu zic mai multe, ca sa nu par subiectiv si cu mofturi.

Posted (edited)
16 hours ago, DeNyS. said:

Tema Play-arena, plagiator. 

:)) =))) pai si tema de pe play-arena cine a facut-o?? :))))

Edited by JuNNNNkie

76561198331386503.pngAddFriend.png

Posted
1 hour ago, JuNNNNkie said:

:)) =))) pai si tema de pe play-arena cine a facut-o?? :))))

Hai să te luminez puțin, toate temele de pe „play-arena” au fost făcute de alte persoane nu cel care a creat acest topic, prima temă a fost făcută de utilizatorul Filip Cristian iar tema actuală a fost făcută de către adriaNNN. Ambii creatori ai temelor au cont pe acest forum, ți-am lăsat link-ul de la profilul lor.

Să revenim la comunitatea din acest topic, sper să reușești ceva cu ea și să nu o închizi după o lună sau două. Singura ta problemă este că ai un caracter de rahat și că strici munca altora în rest ești de nota 10 la idei și proiecte. ( Lucru adresat lui naRf )

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

In prezent ai avut multe proiecte pe care le-ai abandonat. Referitor la cspower imi place tema, insa au inceput sa apara copii dupa ea mult mai bine (culmea)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.