Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,

La forum-ul IP. Board să se mai adauge și subforum-ul Rezolvate, iar acolo să fie mutate cererile rezolvate din IP. Board. Mi se pare utilă propunerea asta, acum depinde de voi dacă vreți.. 

P.S: Este doar o propunere, vă rog nu-mi dați în cap :D

Posted

Ar fi ok, dar nu ar fi, si asta din doua motive :

#1 : E o munca grea sa ccauti si sa le muti acele topicuri.

#2 : Majoritatea userilor stiu unde sa caute rezolvarea + functia Search, [search_bar]

Posted

De ce este grupul Moderators? Nu să se ocupe de forum.... ? Nu este cine știe ce... (părerea mea)

Eu am văzut mulți membri care nu știu să folosească funcția search... :)

Posted
1 hour ago, Gorkem said:

De ce este grupul Moderators? Nu să se ocupe de forum.... ? Nu este cine știe ce... (părerea mea)

Eu am văzut mulți membri care nu știu să folosească funcția search... :)

Dacă acel grup există asta nu înseamnă că membrii din acel grup sunt obligați să-ți mute niște topic-uri doar pentru că ție sau altora le este lene să caute mai amănunțit după un anumit lucru. Nu-i văd rostul acestui sub-forum, majoritatea cererilor n-au o rezolvare concretă și sunt pline de mesaje „Dă-mi accept/Adaugă-mă pe x” .

• Upvote 1
Posted (edited)
12 minutes ago, Sebastian C. said:

Dacă acel grup există asta nu înseamnă că membrii din acel grup sunt obligați să-ți mute niște topic-uri doar pentru că ție sau altora le este lene să caute mai amănunțit după un anumit lucru. Nu-i văd rostul acestui sub-forum, majoritatea cererilor n-au o rezolvare concretă și sunt pline de mesaje „Dă-mi accept/Adaugă-mă pe x” .

Eu spre deosebire de alți folosesc funcția search... și nu îmi este lene să caut... Dar ziceam așa... să fie mai organizat forum-ul...

Mi-a mai venit o idee.. nu știu cât de strălucită este dar vreau s-o spun...

Să se facă o listă cu utilizatorii care nu postează rezolvarea și să aibă interzicere o anumită perioadă de timp sau permanent. La prima abatere interzicere 1 săptămână, la a doua o lună, apoi interiz definitiv.. 

Edited by Gorkem
  • gaby changed the title to Propunere adaugare subforum la IP.Board
Posted

Sincer, am mari indoieli cu privire la aceasta subcategorie. Multi dintre cei care viziteaza sectiunea IP.Board nu citesc nici macar topicurile "pinned", de regulament nici nu mai zic. Nu cred ca ar ajuta o subcategorie care sa contina 1000 de subiecte rezolvate. Nimeni nu va sta sa caute manual printre ele. Daca vor sa caute folosind functia search o pot face si acum, iar rezultatul va fi cam acelasi.

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.