Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Buna seara . am si eu o problema si nu stiu de cateva zile cum sa o rezolv .

1 Am instalat o platforma ipb pe un host gratuit ( version : Ipb 3.4.6 )

2 Vreau sa instalez un index pe aceasta pagina si nu stiu cum pentru ca nu gasesc public_html

3 se poate muta forumul respectiv fara sa nu se intample nimic sa nu afecteze tot ce am pe el ?

4 Vreau sa fac sa imi apara site-respectiv.com/forum si daca pun index sa fie normal ... site-respectiv.com

Va rog mult caut de cateva zile si nu gasesc nimic

Edited by @ Raduku ;x

• gaby changed the title to Problema gazduire (public_html) pentru forum IPB?
  • Moderators
Posted

Daca tu acum ai forumu urcat in primu folder care intri pe FTP, inseamna ca deja te aflii in public_html, cum bine a zis @gaby. Trebuie sa muti tot continutu de unde ai forumu intr-un folder /forum, sa setezi configuratia la conf_global.php si dupa poti urca un index.html in folderu vechi unde era forumu inainte.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 2 months later...
Posted (edited)
On 27.02.2016 at 2:34 AM, @ Raduku ;x said:

nu e  probabil a fost sters cand am urcat forumul nu il gasesc de nicio culoare .......

Nu e sters si chiar daca ar fi hostul creaza altul automat dupa cateva secunde, stiu sigur deoarece eu am avut o problema cu un ipb(reclame) asa ca am editat numele la public_html ca sa nu imi apara forumul si automat sa creat altulproblema este asa: el cand se conecteaza la ftp il baga direct in folderul public_html deoarece acolo e instalat forumul, deasupra de indexul forum ai chestia ai cu 3 puncte(back) daca nu il ai ai mai sus o categorie unde iti apar folderele principale cauta pe acolo si o sa gasesti 
O sa revin cu un edit si o sa pun cateva imagini.
Daca vrei mai multe detalii sau ajutor cautama la id masacre84 sau V_777.V_777

Edited by V_777
Posted
4 hours ago, Gorkem said:

@V_777 vezi de când este topic-ul? Nu cred că mai era nevoie de răspunsul tău :)

Era nevoie deoarece urmatorul user care va da search va gasi raspunsul ;)

Posted
On 28.02.2016 at 4:12 AM, @ Raduku ;x said:

Buna seara . am si eu o problema si nu stiu de cateva zile cum sa o rezolv .

1 Am instalat o platforma ipb pe un host gratuit ( version : Ipb 3.4.6 )

2 Vreau sa instalez un index pe aceasta pagina si nu stiu cum pentru ca nu gasesc public_html

3 se poate muta forumul respectiv fara sa nu se intample nimic sa nu afecteze tot ce am pe el ?

4 Vreau sa fac sa imi apara site-respectiv.com/forum si daca pun index sa fie normal ... site-respectiv.com

Va rog mult caut de cateva zile si nu gasesc nimic

trebuie sa creez un folder cu denumirea forum, si toate datele din public_html/root trebuie sa le muti in folderul forum

apoi trebuie sa configurezi fisierul conf_global.php

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.