+Fabi Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Salut PCT.. Am o problema in ACP.. Mereu cand editez un forum si apas pe Save Forum imi da redirect la forum si nu se salveaza.. Nu mai pot sa editez forumurile.. Nu e de la tema, am incercat si cu alta.. stiti ce as putea face? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justdapz Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 e de la browserul tau ai redirect in google.Cauta in c la unistall acolo si vezi daca ai vreun progra suspect instalat 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Fabi Posted March 4, 2016 Author Report Share Posted March 4, 2016 On 2/28/2016 at 3:18 PM, Justdapz said: e de la browserul tau ai redirect in google.Cauta in c la unistall acolo si vezi daca ai vreun progra suspect instalat De ce raspunzi daca nu stii? Toti avem aceasta problema... Doamne.. Nu va mai bagati cand sunteti paraleli cu IPB-ul.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+strong Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Nu te frustra pe el...... omu is da cu parerea cauzele sunt diverse -_-. Quote — steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f l o r i n Posted March 4, 2016 Report Share Posted March 4, 2016 Ai cumva acel chenar sa-si caute utilizatori cate ore au pe un server de cs? Daca da, posibil sa fie de la ala, si eu aveam acea problema cateodata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Needless Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 Schimbă webhostu !, am avut şi eu probleme de genu, prima dată am dat vina pe platforma am schimbat-o de câteva ori şi nimica, am schimbat webhost şi boom, nu îmi mai dădea redirect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Kenzzo Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 Sau decât să schimbi hostul, le trimiți mai bine un ticket o înștiințare ceva , apoi fără doar și poate, vor remedia problema! Succes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Needless Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 (edited) 41 minutes ago, Amon said: Sau decât să schimbi hostul, le trimiți mai bine un ticket o înștiințare ceva , apoi fără doar și poate, vor remedia problema! Succes Dupa si pune pe cap ca foloseste scripturi nulled (depinde de firma) . Edited March 15, 2016 by D@rkN3Ss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Kenzzo Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 2 minutes ago, D@rkN3Ss said: Dupa si pune pe cap ca foloseste scripturi nulled (depinde de firma) . Fiecare după putințele sale! I-am oferit doar o sugestie.. El alege calea cea mai simplă! Seară faină. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts