+Fabi Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 Salut PCT.. Am o problema in ACP.. Mereu cand editez un forum si apas pe Save Forum imi da redirect la forum si nu se salveaza.. Nu mai pot sa editez forumurile.. Nu e de la tema, am incercat si cu alta.. stiti ce as putea face?
Justdapz Posted February 28, 2016 Report Posted February 28, 2016 e de la browserul tau ai redirect in google.Cauta in c la unistall acolo si vezi daca ai vreun progra suspect instalat 1 1
+Fabi Posted March 4, 2016 Author Report Posted March 4, 2016 On 2/28/2016 at 3:18 PM, Justdapz said: e de la browserul tau ai redirect in google.Cauta in c la unistall acolo si vezi daca ai vreun progra suspect instalat De ce raspunzi daca nu stii? Toti avem aceasta problema... Doamne.. Nu va mai bagati cand sunteti paraleli cu IPB-ul..
+strong Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 Nu te frustra pe el...... omu is da cu parerea cauzele sunt diverse -_-. — steam
f l o r i n Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 Ai cumva acel chenar sa-si caute utilizatori cate ore au pe un server de cs? Daca da, posibil sa fie de la ala, si eu aveam acea problema cateodata.
+Needless Posted March 5, 2016 Report Posted March 5, 2016 Schimbă webhostu !, am avut şi eu probleme de genu, prima dată am dat vina pe platforma am schimbat-o de câteva ori şi nimica, am schimbat webhost şi boom, nu îmi mai dădea redirect.
+Kenzzo Posted March 15, 2016 Report Posted March 15, 2016 Sau decât să schimbi hostul, le trimiți mai bine un ticket o înștiințare ceva , apoi fără doar și poate, vor remedia problema! Succes
+Needless Posted March 15, 2016 Report Posted March 15, 2016 (edited) 41 minutes ago, Amon said: Sau decât să schimbi hostul, le trimiți mai bine un ticket o înștiințare ceva , apoi fără doar și poate, vor remedia problema! Succes Dupa si pune pe cap ca foloseste scripturi nulled (depinde de firma) . Edited March 15, 2016 by D@rkN3Ss
+Kenzzo Posted March 15, 2016 Report Posted March 15, 2016 2 minutes ago, D@rkN3Ss said: Dupa si pune pe cap ca foloseste scripturi nulled (depinde de firma) . Fiecare după putințele sale! I-am oferit doar o sugestie.. El alege calea cea mai simplă! Seară faină.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now