Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hey salut,

Vreau sa vin aici cu un nou "gen de topic" si nu stiu daca imi este permis in aceasta categorie dar mi se pare cea mai potrivita, daca nu rog un moderator sa mute acest topic...

Ce vreau sa postez aici? Asa cum spune si titlul voi posta proiectele la care lucrez ( care vor fi scoase la vanzare cand sunt gata ), statustul lor ( in lucru, de vanzare, vandut bla bla bla ), oricum hai sa incep si o sa vedeti :D

PS. Totodata o sa vreau sa ma ajutati sa le dau si cate un nume eu cum am inventivitate foarte mare in ceea ce priveste numele... O sa le spun no_name_v1, de exemplu pentru prima.

PS1. O sa fie in mare parte o sa fie teme IPB ( Mai putin de lucru :P )

Let's start the show.

Primul proiect...

no_name_v1

Este pentru versiunea de IPB 3.4.x avand la baza Carbon Blue ( dupa cum o sa si puteti vedea din poze )

Cam asa arata pana acuma :

http://i.imgur.com/YrHX4KR.pn

Ce e schimbat fata de carbon? 

User barul e mai intal si in el e cuprins doar... userbarul care este centrat fata de carbon care cuprindea si searchul.

Meniul a fost mutat in dreapta si a primit "un update de aspect".

Searchul mutat unde il vedeti si la randul lui a primit "un update de aspect".

Mai jos aveti cateva animatii 

Cand pui cursorul pe un meniu :

a7gu31p.gif

Cand pui cursorul pe butonul de submit de la searchbar : 

PeBbxl6.gif

Cand pui cursorul pe ModeratorCP sau AdminCP :

xi4HQm6.gif

Deocamdata cam atat am facut in vre-o ora de lucru :)) ( da is lenes )

Daca va intrebati unde e logoul el va fi in mijloc la meniu si searchbar.

In rest mai vedem ce urmeaza! 

Astept pareri / sugestii ( si un nume :))

• Upvote 4
  • gaby changed the title to Proiectele mele (adriaNNN)

Posted

Interesante efecte, orcine le poate face, dar totusi chiar imi place ,accea tema la care lucrezi , meniu si userbaru destul de frumoase, succes cu proiectele vitoare .

Posted
8 hours ago, D@rkN3Ss said:

Interesante efecte, orcine le poate face, dar totusi chiar imi place ,accea tema la care lucrezi , meniu si userbaru destul de frumoase, succes cu proiectele vitoare .

Dacă te uiți la update-ul care la făcut alaltăieri pe skin nu o să mai zici că oricine le poate face. Cred că o să-l posteze și aici

ON : GG adriane

a lot of bla bla bla...

• 2 weeks later...
Posted

Tema arata  oke , chiar daca combinatia gri , 1a1a1a cu rosu nu merge , parca arata a 3.4.x , la 4.0 e  o problema , problema fiind marimea temei, in rest ai facut treaba buna .

Posted
On 14/3/2016 at 11:44 PM, D@rkN3Ss said:

Tema arata  oke , chiar daca combinatia gri , 1a1a1a cu rosu nu merge , parca arata a 3.4.x , la 4.0 e  o problema , problema fiind marimea temei, in rest ai facut treaba buna .

Este pentru versiunea de IPB 3.4.x avand la baza Carbon Blue ( dupa cum o sa si puteti vedea din poze )

=)))

• Downvote 2

a lot of bla bla bla...

• 2 weeks later...
Posted
20 hours ago, heroGen said:

Asa si unde o vedem si noi ?

La el în calculator?

23 hours ago, adriaNNN. said:

no_name_v1 este terminata. Cine este interesat sa cumpere add ani.adrian99 pe yahoo si poate vedea full preview prin tw

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.