Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, de ceva timp îmi apare faimosul Blue Screen. Când mi se întâmplă?

- mă jucam un joc, și dintr-o dată îmi apare ecranul albastru, cu numărătoare până la 100 după care se restartează.

- rulam în jos pe facebook și dintr-o dată îmi apare ecranul albastru, cu numărătoare până la 100 după care se restartează.

Acestea au fost cauzele, puteți să îmi dați o rezolvare ceva? Sau, de la ce poate fi?

Posted

Ar fi bine sa ne spui ce eroare iti este afisata pe ecranul albastru.

Ca sfaturi generale, incearca mai intai o scanare cu Kaspersky Internet Security 2016: http://www.kaspersky.ro/free-trials
Vezi ce zice. Daca e in regula sau nu se rezolva, incearca un Windows System Restore. Daca nici asa nu merge, in ultima instanta te poti orienta spre reinstalarea sistemului de operare.

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Posted
11 minutes ago, CorinA said:

Ar fi bine sa ne spui ce eroare iti este afisata pe ecranul albastru.

Ca sfaturi generale, incearca mai intai o scanare cu Kaspersky Internet Security 2016: http://www.kaspersky.ro/free-trials
Vezi ce zice. Daca e in regula sau nu se rezolva, incearca un Windows System Restore. Daca nici asa nu merge, in ultima instanta te poti orienta spre reinstalarea sistemului de operare.

am bitdefender 2016 total security.. si windows-ul il am de o lună, sau mai puțin.

Nu știu exact cum să vă spun pentru că eroarea nu stă foarte mult pe ecran..

Posted
9 minutes ago, Laur. said:

Ca sa vezi eroare cauta in bios Reboot on failure si pune pe off , faci poza si dai restart din buton.

nu e mai bine ca, atunci când o să îmi mai apară eroarea, știți că la windows 7 apare 'Check For Solution', apoi în stânga jos îți apare despre eroare, dădusem acolo dar nu am făcut screen..

Posted

Având în vedere că ai încercat sute de drivere pentru acea placă audio, le-ai dezinstalat din moment ce ai văzut că sunt inutile? Știi tu despre ce vorbesc, asta ar putea fi una din cauze, un driver incompatibil care se bate cap în cap cu ce ai tu acum în unitate. Plus că placa ta de bază nu suportă Windows 7. Ramii nu prea dau Blue Screen, dar poți face o verificare cu MemTest, e gratis: http://www.memtest.org/

Dai scroll în jos până găsești link-ul ”Download Auto-installer for USB key” (V5.01). Vei avea nevoie de un stick USB pe care să instalezi programul și să-l faci butabil (o să se ocupe programul de asta), dar să fie un stick care să nu-ți folosească pentru un timp.

Dacă nu vrei să pui pe stick, au și o imagine ISO, să faci un CD butabil, e ceva mai sus față de primul link precizat.

• gaby changed the title to Eroare blue screen in Windows 7

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.