Jump to content

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, grande_ecks said:

Nulled şi atât. Am spus totul. 

Nu recomand să vă înregistraţi dacă nu vreţi să vă pierdeţi datele. phpBB-ul oferă atât de mult şi mai e şi gratuit...însă, ce să-i faci, asta-i românul fără bani. :))

Nulled ? Stii ce-i ala retail ? ia vezi ca nu stii ce vorbesti .

Diferenţele dintre retail, şi nulled?
Nulled constă în pachetul primit de la IPB, dar care a fost modificat (de aici şi noţiunea Nulled by), astfel încât orice "contact" (callback) cu cei de la IPB a fost şters; deci dacă nu sunteţi raportaţi, cei de la IPB nu îşi vor da seama aşa de repede (deşi am raportat multe comunităţi care folosesc nulled şi sunt încă în viaţă).
Retail constă în pachetul original primit de la IPB, la care nu s-a făcut nicio modificare. În AdminCP veţi primi eroarea că nu aţi introdus cheia de licenţă şi alte anunţuri de la IPB...

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Frumos,bravo tema lucrata frumos forumul la fel :) am o rugaminte si eu daca poti sa-mi dai codul ala cu secundele la cate secunde sa se coloreze meniul temei butoanele adica multumesc:)

Posted

ete codul .css de la meniu:

Spoiler

#community_app_menu > li { margin: 0px 3px 0 0; position: relative; }

#community_app_menu > li > a {
        color: #bcbcbc;
        background: #1d1d1d;
        border-left: 1px solid #1f1f1f;
        border-right: 1px solid #1f1f1f;
        border-top: 1px solid #252525;
        -webkit-border-top-left-radius: 3px;
        -webkit-border-top-right-radius: 3px;
        -moz-border-radius: 3px 3px 0 0;
        border-radius: 3px 3px 0 0;
        display: block;
        outline: none;
        padding: 0px 15px;
        line-height: 31px;
        height: 31px;
    }

#community_app_menu > li > a:hover,
    #community_app_menu > li > a.menu_active {
    background-color: #ff002b;
    color: #FFF;
    -webkit-transition: all 0.3s ease-in-out;
    -moz-transition: all 0.3s ease-in-out;
    }

#community_app_menu > li.active a {
               background: #212121;
color: #fff;
border-top: 1px solid #565656;
border-left: 1px solid #2f2f2f;
border-right: 1px solid #2f2f2f;
position: relative;
padding-bottom: 1px;
    }

#community_app_menu > li > a.ipbmenu img{ margin-right: -6px; }

#primary_extra_menucontent,
#more_apps_menucontent, .submenu_container {
    background: #202020;
    border: 1px solid #272727;
    border-top: 0;
    font-size: 11px;
    min-width: 140px;
    -webkit-box-shadow: none;
    -moz-box-shadow: none;
    box-shadow: none;
    -moz-border-radius: 0 0 4px 4px;
    -webkit-border-bottom-right-radius: 4px;
    -webkit-border-bottom-left-radius: 4px;
    border-radius: 0 0 4px 4px;
}
   #primary_extra_menucontent li,
    #more_apps_menucontent li, .submenu_container li {
        padding: 0;
        border: 0;
        background: none transparent;
        float: none !important;
        min-width: 150px;
    }

#primary_extra_menucontent a,
    #more_apps_menucontent a, .submenu_container a { 
        display: block;
        padding: 8px 10px;
        color: #fff;
    }

#primary_extra_menucontent a:hover,
    #more_apps_menucontent a:hover, .submenu_container a:hover { background: #242424; color: #fff; }

#primary_extra_menucontent li:last-child a,
    #more_apps_menucontent li:last-child a{
        -moz-border-radius: 0 0 4px 4px;
        -webkit-border-bottom-right-radius: 4px;
        -webkit-border-bottom-left-radius: 4px;
        border-radius: 0 0 4px 4px;
    }

#community_app_menu .submenu_container { width: 260px; }
#community_app_menu .submenu_container li {width: 260px; }

Succes.

Posted
5 hours ago, D@rkN3Ss said:

Nulled ? Stii ce-i ala retail ? ia vezi ca nu stii ce vorbesti .

Diferenţele dintre retail, şi nulled?
Nulled constă în pachetul primit de la IPB, dar care a fost modificat (de aici şi noţiunea Nulled by), astfel încât orice "contact" (callback) cu cei de la IPB a fost şters; deci dacă nu sunteţi raportaţi, cei de la IPB nu îşi vor da seama aşa de repede (deşi am raportat multe comunităţi care folosesc nulled şi sunt încă în viaţă).
Retail constă în pachetul original primit de la IPB, la care nu s-a făcut nicio modificare. În AdminCP veţi primi eroarea că nu aţi introdus cheia de licenţă şi alte anunţuri de la IPB...

Dacă acest individ spune o asemenea prostie, înseamnă că e şi adevărat? :)), dacă îţi spun că zăpada are culoarea crem, cu siguranţă o să spui şi tu la fel pentru că eşti un puşti care încă este la pubertate. Nu am experienţa asta dar cu siguranţă cineva priceput, poate sparge cu uşurinţă un nulled şi asta s-a văzut: multe dintre forum-uri s-au spart în trecut. Caută şi informează-te.

Aşa ar folosi toată lumea nulled (deşi o fac deja) dacă ar fi aşa singur. Indungi, care sunt la un alt nivel, de ce nu folosesc nulled şi aruncă banii "degeaba"? Ar trebui să-ţi pui nişte întrebări, atât despre asta, cât şi despre maturitatea ta.

Numai bine.

© copyright

• Downvote 2

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

Posted

Nu te atac, se vede că eşti încă la pubertate şi nu gândeşti. Nu sunt în domeniul în sensul să sparg un site, la asta mă refeream (e cam greu pentru tine). Normal că nu-ţi pasă, aşa e când nu ai bani de-o licenţă şi scrii ceva, ce nu tu ai scris, ci altcineva care habar nu are şi tu te-ai luat după el, crezând că are dreptate. Dacă şti engleză, caută pe Google să vezi părerea lor şi ai să vezi că o să-ţi stergi forum-ul imediat. :|

Oricum, neavând fonduri suficiente, se va închide. Succes şi...sper să-şi bată joc de tine cineva, când o să te angajezi, o să munceşti şi nu o să te plătească. Atunci o să înţelegi cum stă treabă. Maturizare frumoasă. 

• Downvote 2

Posted (edited)
11 minutes ago, grande_ecks said:

Nu te atac, se vede că eşti încă la pubertate şi nu gândeşti. Nu sunt în domeniul în sensul să sparg un site, la asta mă refeream (e cam greu pentru tine). Normal că nu-ţi pasă, aşa e când nu ai bani de-o licenţă şi scrii ceva, ce nu tu ai scris, ci altcineva care habar nu are şi tu te-ai luat după el, crezând că are dreptate. Dacă şti engleză, caută pe Google să vezi părerea lor şi ai să vezi că o să-ţi stergi forum-ul imediat. :|

Oricum, neavând fonduri suficiente, se va închide. Succes şi...sper să-şi bată joc de tine cineva, când o să te angajezi, o să munceşti şi nu o să te plătească. Atunci o să înţelegi cum stă treabă. Maturizare frumoasă. 

Să înţeleg că lucrezi la ipb, şi nu ştiu eu a ? Serios acuma, ei de ce las site-urile gen invision, webflake on ? Care produc acel nulled ? De ce ? Au licenţa de la ei ? Vrei să-ţi spun de ce ? Pentru că-i promovează cumva. Dacă vroiau le suspendau licenţa, dar nu au făcut nimic în legătură cu asta, pentru un site mic ca al meu, poţi să-mi faci 100 de rapoarte că nu păţesc nimic, şi acel individ are mai multe cunoştinţe în accest domeniu de cât ai tu, nu sunt nici primul nici ultimul ce foloseşte retail/nulled, uitate la ecila au retail din ce ştiu şi au anii de zile de când sunt on şi nu au fost "picaţi" cum zici tu , in vitoru apropiat poate voi cumpara ,dar momentan pentru ce sa cumpar pentru un site cu abia 80 de vizite ? 

ete  si securitatea 3..4.9 free download . https://invisionpower.com/news/9750-ipboard-34x-security-update/

Edited by D@rkN3Ss
Posted

Voi ăștia care nu puteți face o deosebire între nulled și retail mai bine ați tăcea. Nu e nevoie să arătați că știți și voi ce e ipb-ul că nu știți absolut nimic.

Dacă erați angajați de la ipb și știați ce și cum atunci mai era cum era, dar așa = 0.

Acest topic a fost făcut pentru a vă da cu părerea de comunitate nu să înjurați și chestii de astea.

Mai așteptăm păreri.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted (edited)

@D@rkN3Ss, Ce întreabare e aia cum că lucrez la IPS? =)), site-urile menţionate de tine sunt deţinute de hackeri care cumpără licenţa şi modifică IPS-ul, bineînţeles pentru a face rău şi tocmai de asta şi securitatea este 0. Dovadă că au fost sparte forum-urile, le poţi găsi în engleză, pe Google. Normal că cei de la IPS nu se uită la site-ul tău de 2 lei şi degeabă te raportează cineva, însă aici este vorba despre altceva şi se pare că degeaba îţi explic. Foloseşti ceva ce NU este gratuit. Normal că nu au picat dacă folosesc licenţă, pentru că au ultimele update-uri - bravo lor. Păi asta demonstrează cât de serios e proiectul: chiar şi la 30 de vizite, tu trebuie să foloseşti licenţă pentru ce foloseşti iar dacă nu ai bani, foloseşti ceva gratuit. Dacă era ceva serios, plăteai reclamă la Google / Facebook. Închide-l că e degeaba.

@deNiM., din păcate ăsta e răspunsul tău, mai mult de atât se vede că nu poţi. Nu am ce să-ţi răspund ţie care habar nu are ce vorbeşte.

Edited by grande_ecks
  • Downvote 1

Posted

Wow o tema copy / paste daca vrei iti dau si link-ul in privat iar legenda copy indungi si putin modificata de voi.

Si vorba lui grande_ecks nulled/retail tot dati dovada ca nu aveti bani sa va intretineti :)) logo de tot rasul.. e in paint sau e gluma ? :)):*:cascat:

Posted

te rog sa termini cu chestile astea, unde ai mai vazut tema ? ca zici ca-i copy paste? vrei sa-ti arat css? in fine mai asteptam pareri, daca ai putea sa nu mai comentezi, multumesc.

E un simplu defection tema, nu e stie ce nu am stat sa lucram la ea, astept accel link pm, oricum o sa ma pun cu awaken sa lucram la alta.

Nu are rost sa facem chat aici, daca ai vreo problema cu mine ma cauti in privat si discutam.

Posted
6 hours ago, grande_ecks said:

@D@rkN3Ss, Ce întreabare e aia cum că lucrez la IPS? =)), site-urile menţionate de tine sunt deţinute de hackeri care cumpără licenţa şi modifică IPS-ul, bineînţeles pentru a face rău şi tocmai de asta şi securitatea este 0. Dovadă că au fost sparte forum-urile, le poţi găsi în engleză, pe Google. Normal că cei de la IPS nu se uită la site-ul tău de 2 lei şi degeabă te raportează cineva, însă aici este vorba despre altceva şi se pare că degeaba îţi explic. Foloseşti ceva ce NU este gratuit. Normal că nu au picat dacă folosesc licenţă, pentru că au ultimele update-uri - bravo lor. Păi asta demonstrează cât de serios e proiectul: chiar şi la 30 de vizite, tu trebuie să foloseşti licenţă pentru ce foloseşti iar dacă nu ai bani, foloseşti ceva gratuit. Dacă era ceva serios, plăteai reclamă la Google / Facebook. Închide-l că e degeaba.

@deNiM., din păcate ăsta e răspunsul tău, mai mult de atât se vede că nu poţi. Nu am ce să-ţi răspund ţie care habar nu are ce vorbeşte.

Licenta te ajuta mai mult pentru a-ti proteja creatiile ( ceea ce ei nu au ) si pentru suport ( care nici nu mai ofera cred la 3.4.x ).

Oricum pe majoritatea membrilor ii doar in *** daca ai sau nu licenta, cei care cauta licenta sunt oameni mai priceputi sa le zic asa care cauta ceva unde sa isi poata desfasura activitatea fara a avea griji ca x va face nu stiu ce sau ca nu stiu ce.

• Upvote 1
Posted (edited)

@BebeGFX, corect. Dar din păcate ce să le ceri ăstora care habar n-au cât fac 1+1, le poţi spune ceva despre muncă? Că oferă nesiguranţă utilizatoriilor? Când poate pune un software legal şi gratuit? 

PS: Mi-a dat reputaţie negativă, el şi prietenul lui "inteligent", că le-am spus că folosesc nulled. :)), iar lui @BebeGFX i-a dat reputaţie pozitivă care a spus exact ce am spus eu. Asta înseamnă că pe forum-ul tău, în traducere, @D@rkN3Ss, o să vină doar copilaşi, de vârsta ta. Dar nu te prea prinzi tu aşa...din cauza vârstei.

O să vedeţi, că acest subiect nu se şterge şi că mai mult de 3 luni nu le dau. :|

Edited by grande_ecks

Posted
21 hours ago, Real-Arena # H4cK3R*uL. said:

O tema simpla dar atractiva, iar forumul este foarte bine structurat... mult succes.

Multumim , am facut cateva modificari la skin .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.