Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut,

Recent am deschis împreună cu Needless un forum numit DarkRage.

Link: http://www.darkrage.net/forum

Fosta comunitate numită EvoStrike a fost mutată pe un nou domeniu, care este și actualul.

Așteptăm păreri/critici/propuneri în privința forumului. Cei care vor să posteze aici doar pentru un +1, rog să se abțină.

Edited by Awaken.
  • gaby changed the title to Păreri forum DarkRage.NeT

Posted
21 minutes ago, HazZaRD said:

Tema asta se gaseste peste tot pe internet :))

Noi am făcut-o pentru evostrike, şi kenzor ăla, a copiat-o cu inspect element, şi a postat-o, e ful bug, schimb background, se schimbă şi la aia, înţelegi tu ce zic, dacă citeai tot de mai sus, îţi dădeai seama.

Posted

IPB nulled. Treci pe phpBB care e mult mai bun decât un nulled. Ce i-am zis ăstuia mic @Needless, forum-ul evostrike nu o să tină - la fel şi cu ăsta la fel. 

Nu recomand înregistrarea pe acest forum până nu trece pe o platformă plătită sau gratuită. 

Numai bine.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

Posted
10 hours ago, grande_ecks said:

IPB nulled. Treci pe phpBB care e mult mai bun decât un nulled. Ce i-am zis ăstuia mic @Needless, forum-ul evostrike nu o să tină - la fel şi cu ăsta la fel. 

Nu recomand înregistrarea pe acest forum până nu trece pe o platformă plătită sau gratuită. 

Numai bine.

Am avut niste probleme cu firma de hosting , de unde aveam domeniu erau niste fomisti, dar de ce nu ma mi-e imi comentezi de ipb nulled ?Mersii oricum de post .

Posted (edited)

Maintitle-ul, user menu-ul, si aia cu reclama le-am mai vazut si pe alte comunitati. Ceva prea original, doar al vostru, nu vad. Bannerul, cu tot cu logo arata bine, sunt destul de simple, dar chiar imi plac. Forumul in sine pare destul de ordonat, bine, n-am stat sa ma uit peste tot, dar la prima vedere imi place. Dar de vreme ce toate categoriile si topicurile forumului sunt in romana, indexul de ce e complet in engleza? Imi dau seama ca doar ati editat voi un index, dar v-as sugera sa-l translatati. Si legat de zona de design, nu sunt deloc fan la modul de upload ca pe idg, bine asta e preferinta personala.

Oricum, va urez bafta cu forumul.

Ah, apropo, daca brandingul e facut de voi, uniti-l cu cu logoul, ca vin marlanii si-l fura imediat :))

Edited by TwentySkroll
  • Upvote 2
Posted

Imi place cum e organizat..

In afara de cateva elemente preluate de la designul de pe darkmind, arata ok.

Bafta cu forumul. 

Si sustin ideea lui twenty cu bg.

• Upvote 1

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Posted

Imi place mult index-ul. Tema de pe forum nu este "unica". Multe lucruri sunt luate din alte teme, dar oricum, imi place mult. Mai lucrati, se poate si mai bine.

Posted

Da-mi 3 motive bune, de ce sa vina membrii pe forumu tau?

Eu iti dau 3 motive pentru care nu ar avea de ce sa faca cont:

1. Nulled

2. Tema e 90% asemanatoare cu alte 50% din comunitatiile ipb. Mie doar meniu imi place din toata tema.

3. Din 38 membrii online in ziua asta 6 sunt fondatori/administratori nu se stie cand unu din ei se plictiseste si sterge tema sau categoriile.

Posted
7 minutes ago, Kama said:

Da-mi 3 motive bune, de ce sa vina membrii pe forumu tau?

Eu iti dau 3 motive pentru care nu ar avea de ce sa faca cont:

1. Nulled

2. Tema e 90% asemanatoare cu alte 50% din comunitatiile ipb. Mie doar meniu imi place din toata tema.

3. Din 38 membrii online in ziua asta 6 sunt fondatori/administratori nu se stie cand unu din ei se plictiseste si sterge tema sau categoriile.

Csf facem daca suntem copiati ? :)))

Nulled ? de cand e retail nulled ? pana acu foloseai nulled ai bagat phpbb , si acu critici pe alti ?

Asta e daca vezi , suntem la inceput ,  si de unde 6 fondatori ? 4 fondatori sunt 6 ? numaratu asta csf , ncsf

Tu crezi ca am experienta ta in accest domeniu ? exista restricti domnu .

Posted

Iti recomand sa citesti ce am scris,am spus fondatori/ADMINISTRATORI si chiar asa e sunt 6 in total. Am avut ipb cateva zile si mi-am dat seama ca nu merita sa il folosesti, nu cred ca din 6 administratori sau fondatori 4 nu au acces la categorii sau tema. 

Posted
4 minutes ago, Kama said:

Iti recomand sa citesti ce am scris,am spus fondatori/ADMINISTRATORI si chiar asa e sunt 6 in total. Am avut ipb cateva zile si mi-am dat seama ca nu merita sa il folosesti, nu cred ca din 6 administratori sau fondatori 4 nu au acces la categorii sau tema. 

asta-i problema mea cum pun restrictile , poate nu au deloc ? de cand administratori sunt fondatori ?  fiecare cu parerea lui ,mi-e unu nu imi place phpbb  , ai vreo problema cu asta?  iti dai parerea despre desing si restu nu vii la mine cu nulled,  sunt peste 10000 de forumuri  , si eu am retail nu nulled , informeaza-te .

Si tu crezi ca eu dau grade asa ? ca faci cerere grad , si direct administrator ? =)))) , eu am in staff doar persoane care le cunosc de ceva timp .

Posted

Meniul, plagiat. Să nu stau aici să zic cam tot ce este plagiat, zic așa : TEMĂ PLAGIATĂ. 

„ Theme build by DarkRage Romania. This is the original theme, other versions are copies. ”, puteați să lăsați drepturile de autor la cine a făcut-o cu adevărat, nu voi.

Posted

@Needless, hai că merg pe imaturitatea ta de copil şi te rog să-mi arăţi poză cu contul de client de pe invisionpower.com

Ulterior îţi arăt că şi eu detin licenţă IPB, pe care nu o folosesc momentan. 

PS: Şi dacă sunt 1000 de forum-uri nulled (copii fără viitor, care habar nu de viaţa lor), tu trebuie să fi la fel ca ei? Până la urmă, nici să-mi dai bani nu instalam nulled, nu mă faceam de ruşine în halul ăsta.

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

Posted
8 minutes ago, DeNyS. said:

Meniul, plagiat. Să nu stau aici să zic cam tot ce este plagiat, zic așa : TEMĂ PLAGIATĂ. 

„ Theme build by DarkRage Romania. This is the original theme, other versions are copies. ”, puteați să lăsați drepturile de autor la cine a făcut-o cu adevărat, nu voi.

Ce e asa plagiat la meniu ala ? ca-i meniu de la tema defection cu un border , daca si aia e plagiat , spune tot  .

elemente le gasesti pe internet la diverse teme , eu nu vad nimic plagiat, daca am luat aia de la tema , aia si aia de la tema cealalta   , nu cred ca-i plagiat, dar na csf ncsf

@grande_ecks asta e csf ncsf

Posted (edited)
14 minutes ago, DeNyS. said:

Tema a fost editată de mine, deci normal că o să-mi pun drepturile de autor că mulți ne copie tema în totalitate.

Faptul că avem elemente din alte teme nu înseamnă că i-am copiat. Noi am ales ce e mai bun și le-am inclus în tema noastră.

Eu nu văd care e problema ta. Mai sus spui asta:

On 4/15/2016 at 3:35 PM, DeNyS. said:

Imi place mult index-ul. Tema de pe forum nu este "unica". Multe lucruri sunt luate din alte teme, dar oricum, imi place mult. Mai lucrati, se poate si mai bine.

Și acum îți schimbi rapid părerea? Chiar atât de nehotărât ești? Ce să zic, îmi pare rău de tine.

@grande_ecks Needless a menționat că avem ipb retail, ci nu nulled cum urlați toți. Când o să vedem că merge bine comunitatea, atunci vom cumpăra și licență, iar aceasta nu ar trebui să te intereseze așa de mult. Și duma aia a ta cu licență ipb nu merge. Să avut licență ipb, nu era să folosești un script free pe forum, mai ales că acea licență costă 150$.

Edited by Awaken.
Posted
7 minutes ago, Awaken. said:

Tema a fost editată de mine, deci normal că o să-mi pun drepturile de autor că mulți ne copie tema în totalitate.

Faptul că avem elemente din alte teme nu înseamnă că i-am copiat. Noi am ales ce e mai bun și le-am inclus în tema noastră.

Eu nu văd care e problema ta. Mai sus spui asta:

Și acum îți schimbi rapid părerea? Chiar atât de nehotărât ești? Ce să zic, îmi pare rău de tine.

@grande_ecks Needless a menționat că avem ipb retail, ci nu nulled cum urlați toți. Când o să vedem că merge bine comunitatea, atunci vom cumpăra și licență, iar aceasta nu ar trebui să te intereseze așa de mult. Și duma aia a ta cu licență ipb nu merge. Să avut licență ipb, nu era să folosești un script free pe forum, mai ales că acea licență costă 150$.

Ați schimbat tema.

Posted
5 minutes ago, Awaken. said:

@DeNyS. Ai spus asta doar pentru că nu aveai ce răspunde. =)) Tema e aceeași de când a fost făcut acest topic, doar am schimbat culoarea din temă.

După cum am spus mai sus, îmi e pare rău de tine.

Pot să imi schimb și părerea ..

Posted

Bă, mie mi se pare ok comunitatea. Adică, mă apuc și eu de ea.

Vă rog să nu faceți scandal că e plagiată comunitatea sau chestii de genul, cel puțin, o dată în viață, pun pariu că toți ați plagiat. =)

Posted
6 minutes ago, grande_ecks said:

@Needless, deci? Îmi arăţi că ai cumpărată licenţa?

@Awaken., aveţi nulled - nicidecum retail, arată-mi o dovadă. Poftim licenţa mea: ipb-licenta.png

Domeniul care îmi aparţine - şi chiar dacă am licenţa, tot phpBB folosesc pentru că are design mai frumos. Însă, s-ar putea să o folosesc pentru viitorul forum.

am scris undeva ca am cumparat licenta ? aici nu e chat , ti-ai dat cu parerea asta  e , am nulled (retail)  , retail nu inseamna ca nu am licenta , am platforma originala, dar nu am licenta , am zis ca poate in vitoru apropiat voi cumpara ..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.