Jump to content

Recommended Posts

Posted
14 hours ago, gadeas said:

Exista doua diferente principale intre un "retail" si "nulled":

• Retail: Software-ul ne-atins ( asta daca cine a uploadat sau ti-a dat arhivele "retail" nu le-a atins ), daca introduci o licenta random care nu este valida, nu se va instala nimic si iti va cere sa incerci iaras.
  • Nulled: Software-ul este deja atins de alta persoana, nu mai este software-ul original, aici in partea de nulled putem gasii doua optiuni, una care ar putea fi rea, alta buna.

Degeaba explici acestei persoane, deoarece el nu intelege (cu toate ca i-a mai fost explicat acest lucru si mai sus de 1365985959 ori).

Sper ca gadeas a clarificat toate lucrurile pentru toti.

Mai astept pareri legate de forum (NU DE PLATFORMA).

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Negru negru negru

Numa pe o singura culoare te-ai axat .

In rest nu vad nimic special poate doar footer-ul ala ceva mai original .

mno succes cu el , membrii aia ii ai de la back-upul de pe evostrike daca nu ma insel .

Bafta cu site-ul .

Posted
26 minutes ago, FizZle#Haarp said:

Footer-ul ala a fost creat de halogek cand lucram impreuna cu el pe darkmind.

a lot of bla bla bla...

Posted
21 hours ago, Alexandru C. said:

https://webflake.sx/files/file/3476-darkmind-06/ Asta e skin-ual creat de halogek pentru darkmind, versiunea 6. Din pacate nu am sa-ti dau mai multe screenshot-uri insa foarte putine elemente au fost schimbate de Valentin. 

Da ? si ce ? am spus noi ca l-am facut noi ? 

Sunt foarte multe chesti editate de noi , noi am luat doar accel fotter .

Si eu am urcat toate temele , lui halo pe internet . 

22 hours ago, FizZle#Haarp said:

Negru negru negru

Numa pe o singura culoare te-ai axat .

mno succes cu el , membrii aia ii ai de la back-upul de pe evostrike daca nu ma insel .

Bafta cu site-ul .

Pe evostrike am avut 100 de membri , dupa normal ca am adaugat backup-u pe darkrage , am avut niste probleme cu cei de unde aveam , gazduit domeniu .

http://t5.ro/trafic/118456959/

Leptop-ul e full hd , mi-e imi arata chiar bine .

Totusi voi modifica , cand voi avea timp , acuma lucrez si nu prea am timp , nici eu nici valentin .

Si Domnul , Alexandru , noi avem o viata nu ca alti , toata ziua la pc . Inteleg ca suferi ca nu ti am dat premium dar nici asa .

Posted
42 minutes ago, D@rkN3Ss said:

Da ? si ce ? am spus noi ca l-am facut noi ? 

Sunt foarte multe chesti editate de noi , noi am luat doar accel fotter .

https://gyazo.com/d2b56183d763b35a946199953f773863

Doar acel footer ? Ma faci sa rad.

Asta , asta , asta , asta , asta si asta sunt 100% sigur ca-s facute de voi, nu-i asa ?

Si nu, nu sufar ca nu am primit "premium" pentru ca oricum nu asi fi fost activ, deci ar fi fost degeaba, spun doar lucrurile pe fata, daca asta va deranjeaza imi cer iertare. Infine, nu mai vreau sa-mi bat capul, am ajuns la concluzia ca iq-ula tau este egal cu acela unei furnici. Multa bafta cu " forumul " :D

• Upvote 1

a lot of bla bla bla...

Posted
21 hours ago, Alexandru C. said:

https://gyazo.com/d2b56183d763b35a946199953f773863

Doar acel footer ? Ma faci sa rad.

Asta , asta , asta , asta , asta si asta sunt 100% sigur ca-s facute de voi, nu-i asa ?

Si nu, nu sufar ca nu am primit "premium" pentru ca oricum nu asi fi fost activ, deci ar fi fost degeaba, spun doar lucrurile pe fata, daca asta va deranjeaza imi cer iertare. Infine, nu mai vreau sa-mi bat capul, am ajuns la coLncluzia ca iq-ula tau este egal cu acela unei furnici. Multa bafta cu " forumul " :D

Deci board_stats l-am luat , dintr-o tema , achizitionata de mine de la Alexandru .

E adevarat , userpanelinfo , footeru , aia cu statistici sunt facute de halogek .

Login and register l-am luat din tema vilian 

Nu suferi , dar continui accest subiect nu ?  

Ma Jignesti nu ? 

Vino dupa 10 ore de lucru , si stai la pc si raspundele la toti "destepti " , atata am sa ti spun .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.