Jump to content

Recommended Posts

• 7 months later...
Posted

Ba da se poate downloada dar nu stii tu cum :) ! sa zicem k vrei un skin la m4a1 til alegi dai download la el si in jos paginii kre o sati apara scrii parola aia kre scrie deasupra la password si merge download-ul :) !

vibefm.gif

Click here please !

Posted

urmeaza link-ul de mai jos, apoi dute in sectiunea CS - Counter-Strike, indicata si de mine in poza si apoi acolo vei gasi skinurile pentru oameni.

http://www.fpsbanana.com/skins

38024679le9.png

P.S: mare atentie vezi sa nu le iei pe cele din categoria CSS - Counter-Strike: Source (sau orice alta categorie inafara de CS - Counter-Strike).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

sincer is eu mi-am luat de pe fpsbanana skinuri pentru cateva arme printre care si maini noi, dar nu se activeaza si nu inteleg de ce nu pot sa le vad, in schimb armele, geanta de la bomba si grenada se vad, dar mainile nu sunt cum trebuia sa fie,cine stie um trebui sa fac spuneti-mi si mie pls .astept raspuns.

Posted

skinul pentru maini trebuie sa fie adaugat la fiecare arma, adica in arhiva pe care o iei trebuie sa fie toate armele din joc cu extensia .mdl si le vei pune in folderul models din cstrike, daca nu ai toate armele nu va merge, sau daca ai la 2 arme la acele 2 arme vei avea alte maini si la celelalte mainile jocului.

sper sa fi inteles ce vreau sa zic. succes :-h

Cum pot sustine forumul?
--------------------

• 2 years later...
Posted

Presupunand ca este vorba de site-ul: http://www.counter-strike-dl.com treaba vad ca este destul de clara:

downloadcounterstrike.png

Trebuie sa selectezi locatia, sa introducti "parola", dupa care apesi butonul Download. Mie mi-a functionat perfect, doar ca am fost intampinat de:

Sorry, the server is too busy to handle your request, please try again in a moment

Asta insemna ca serverul este prea ocupat, si va trebui sa mai incerci.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.