BenJamInN- Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 Daca vreti skinuri pentru armele de la counter strike 1.6 intrati aici si downloadati http://www.counter-strike-dl.com/cs-skins.html The winer takes it all, the looser standing small, Beside the victory, that's our destiny...
gaby Posted February 3, 2007 Report Posted February 3, 2007 sunt destul de tari skinurile, va pot recomada si eu un site pentru skinuri si multe altele, site-ul este urmatorul: http://www.fpsbanana.com Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Cezar-uhl Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Ba da se poate downloada dar nu stii tu cum ! sa zicem k vrei un skin la m4a1 til alegi dai download la el si in jos paginii kre o sati apara scrii parola aia kre scrie deasupra la password si merge download-ul ! Click here please !
+Nameless Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 multumesc EDIT : am reusit ms mult
+zNowkid Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 aditza foloseste edit alta data nu mai face double posting sau mai pe romaneste nu mai posta un mesaj dupa altu.sa speram ca nu se va mai repeta:).
gaby Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 urmeaza link-ul de mai jos, apoi dute in sectiunea CS - Counter-Strike, indicata si de mine in poza si apoi acolo vei gasi skinurile pentru oameni. http://www.fpsbanana.com/skins P.S: mare atentie vezi sa nu le iei pe cele din categoria CSS - Counter-Strike: Source (sau orice alta categorie inafara de CS - Counter-Strike). Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Nameless Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 multumesc moolt ,dar unde trebuie sa le pun?
gaby Posted October 3, 2007 Report Posted October 3, 2007 le pui in cstrike/models/player. succes Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
gaby Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 ms moolt leam pus dar nu merg toate ← la asta nu te prea putem ajuta... inseamna ca ori nu ai pus tu totul bine ori nu sunt ele facute calumea. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Hell_Spawn Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Vezi sa nu fi luat de la css, si mie mi sa intamplat
Cezar-uhl Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Am impresia ca e de la configul tau ... iti arata toti oamenii de la tero acelasi model..sau la ct.. Click here please !
m0rph3us Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 Nu are treaba cu cfg`ul ... e foarte probabil sa le fi luat de la CSS So lonely ... so NUMB ... dNd dutetareTURBO.ro # NOS
alexs Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 frumoase skin-uri...mi-am luat un m4a1....de drag dau head-uri cu el Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
+PAUL-XX Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 sincer is eu mi-am luat de pe fpsbanana skinuri pentru cateva arme printre care si maini noi, dar nu se activeaza si nu inteleg de ce nu pot sa le vad, in schimb armele, geanta de la bomba si grenada se vad, dar mainile nu sunt cum trebuia sa fie,cine stie um trebui sa fac spuneti-mi si mie pls .astept raspuns.
gaby Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 skinul pentru maini trebuie sa fie adaugat la fiecare arma, adica in arhiva pe care o iei trebuie sa fie toate armele din joc cu extensia .mdl si le vei pune in folderul models din cstrike, daca nu ai toate armele nu va merge, sau daca ai la 2 arme la acele 2 arme vei avea alte maini si la celelalte mainile jocului. sper sa fi inteles ce vreau sa zic. succes Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Andrei Crisan Posted March 25, 2010 Report Posted March 25, 2010 de pe site-ul urmator: http://www.counter-s...m/cs-skins.html cum imi pot lua skinuri pt arme.am vrut sa-mi iau un skin pt m4a1 si nu am putut am facut aclo cas din europa am pus parola aia si am dat download da nu merge cum sa fac va rog sa-mi raspundeti!
gaby Posted March 27, 2010 Report Posted March 27, 2010 Presupunand ca este vorba de site-ul: http://www.counter-strike-dl.com treaba vad ca este destul de clara: Trebuie sa selectezi locatia, sa introducti "parola", dupa care apesi butonul Download. Mie mi-a functionat perfect, doar ca am fost intampinat de: Sorry, the server is too busy to handle your request, please try again in a moment Asta insemna ca serverul este prea ocupat, si va trebui sa mai incerci. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now