Jump to content

Recommended Posts

Posted

Are careva idee cum as putea sa leg cargus de un site in php, am incercat sa urmez pasii de la documentul gasit pe: http://www.cargus.ro/WebExpress_B2B_Integration_v_1.5_RO.pdf, si nu reusesc nici sa ii dau get la user si parola (utilizatorul si parola de la cargus cu care ma loghez pe site-ul lor) (link incercat: webexpress.cargus.ro/custom_print/shipment_import/nt.php?user=cont&parola=parola), vreau sa returneze un AWB. Am un modul de comeni si as vrea sa leg modulul de cargus curier dar nu inteleg de ce imi spune ca contul si parola sunt gresite dupa ce dau GET prin link: 

chrome_2016-04-09_18-07-54.png

• Moderators
Posted

Din ce spune documentatia ar trebui sa fie corect, ai incercat sa contactezi cu ei sa vezi care ar putea fi problema? Poate parola acea defapt ei o astepta encriptata intr-un format anume si au uitat sa puna aceasta informatie in documentatie.

Multe firme cu care lucram la munca de multe ori au documentatia in urma sau chiar la unele lipsesc informatii destul de importante cand e vorba ca si in cazu asta de shipping sau chiar cand e vorba de inscriere la un serviciu prin SMS/Visa online.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.