Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut baietii :) 

As vrea sa cumpar si eu un SSD de minim 240GB, 8GB(kit de 2x4gb) ram ddr3 1866Mhz (cl9/cl10) si o placa video :D Si poate vinde cineva pe aici :D 

Astept ofertele voastre :D

Edited by wapmaster13

• gaby changed the title to Cumpar SSD, RAM si placa video
Posted
1 hour ago, Sebastian C. said:

De ce să cumperi ceva vechi sau folosit ?

Pentru ca eftin , si poate gaseste aici niste "destepti" care  sa-le vanda la un pret de nimica :P

Adevarat dar csf ncsf :))

Posted
9 minutes ago, Needless said:

Pentru ca eftin , si poate gaseste aici niste "destepti" care  sa-le vanda la un pret de nimica :P

Și totuși poate găsești pe cineva care să-ți dea țeapă, poate e mai ieftin dar nu și de calitate.

Posted

Îmi place că faceți reclamă bună la forum și membri lui. Omul caută folosite că nu are chef să dea bani mai mulți pe unele noi (cred), ce a făcut rău prin faptul că a pus o întrebare simplă? Aveți ce solicită, oferiți-i un preț, nu, nu băgați postul în seamă.

Posted
40 minutes ago, Artanis said:

Îmi place că faceți reclamă bună la forum și membri lui. Omul caută folosite că nu are chef să dea bani mai mulți pe unele noi (cred), ce a făcut rău prin faptul că a pus o întrebare simplă? Aveți ce solicită, oferiți-i un preț, nu, nu băgați postul în seamă.

Intradevar,nu vreau sa platesc acele preturi exagerate de la emag sau unde or mai fii. Daca sunt persoane care si-au facut upgrade si vor sa le vanda,as fi fericit sa le ofer un pret corect

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.