Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mi-a dat mai de mult un prieten domeniu .ro si a mers, pana cand am vrut sa dau upgrade, imi apare sa pun contul administrativ, adica primul cont, si nu-l am, il pot schimba? 

7aa171533b44110bc4dcbd963d3b1625.png

Posted

1. daca ai acces la ACP ,

Members  >  Manage Members  > vezi cine are userul 1

daca nu ii stii parola userului modific-o si vezi dupa.. 

2. poti incerca sa vezi in phpmyadmin la baza de date userul si parola

sau 3..

reinstaleaza tot

Posted

nu am acces ACP

si in php myadmin imi cere niste date pe care nu le stiu. domeniul l-am luat de la un baiat... aveti idee cum l-asi putea gasi ? 

Posted
8 hours ago, Swepy said:

ftp am, dar nu acp.

Incearca sa introduci acel update din ftp . 

Daca nu ai ACP nu prea ai ce sa mai faci nu se poate afla sau crea alt cont .. 

Posted
34 minutes ago, Swepy said:

acuma sterg tot ce e in ftp, si bag iar. ca si cum e nou domeniul. poate o merge

Cumpară licenţă şi nu mai folosi nulled. Foloseşte un software gratuit, phpBB sau myBB care sunt mult mai bune decât un nulled care e plin de bug-uri.

Numai bine.

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

Posted
8 hours ago, grande_ecks said:

Cumpară licenţă şi nu mai folosi nulled. Foloseşte un software gratuit, phpBB sau myBB care sunt mult mai bune decât un nulled care e plin de bug-uri.

Numai bine.

Dacă nu lucraează pe versiunea 4.x licența este total egal cu 0, nu se mai oferă suport pentru versiunea 3.x așa că nu văd de să-și cumpere o licență, e destul de greu să lucrezi cu 4.x, pe lângă faptul că trebuie să faci update pentru fiecare versiune într-o temă costum mai ai de lucru și cu permisiile pentru moderatori.

• Upvote 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.