Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut.De curand am achizionat acest domeniu " TheLandCs" este deschis de 2 zile.

Astept pareri/critici legate de tema/forum :D

Dacă  te-am ajutat oferă-mi +1 (Aipngpx.png)

• gaby changed the title to Pareri tema TheLandCs.Com

Posted (edited)

Inspect Element ? :)) Iti arat ipb_style.css sa vezi cum arata :)) Si de index e fain rau =)) Mersi ca mai lasat sa il ciordesc :)) Csf.N`ai csf.Sunt prea bun pentru voi =))

Edited by #Anonim

Posted

Absolut, da absolunit nimic original, va mai si laudati ca ati "furat" un index. Faceti-va propria tema, sau macar editati-o sa nu se observe ca ati lasat-o asa cum ati furat-o.

Posted (edited)

1. Nu eu am pus tema :)) Un fost fondator

2. Uite ipb_style.css : http://imgur.com/a/SEyCp

3. Legat de acel bug . Nu prea ma intereseaza oricum schimb tema :)) O pusese un but care acm are ban =))

Cat despre tema.Bravo frate.Esti bun nu am ce zice.

Edited by #Anonim

Posted
  • Index plagiat. Nu mai stiu de unde, dar l-am vazut deja. So .. 0 originalitate. (INDEX CREAT E IONUT) ... Sa pui drepturile de autor pe munca altora e usor, sa creezi ceva, mult mai greu ... Deja incepem rau.
  • Tema are foarte multe bug-uri. Unu ar putea sa fie cand esti 'guest' si vezi avatarul pe stanga, text-ele pe mijloc. Statisticile sunt copiate, ca acum se gaseste in oricare tema ... Unde sunt 'parteneriatele', latimea este prea mare ca divul princiapal al forumului ... Hook-urile mai bine le bagi in sidebar, arata mult mai bine ...

Nimic nou ... tema plagiata, indexu' la fel. Ce parere sa avem?

• Upvote 2
Posted (edited)

Chiar mă gândeam oare cât timp va trece până va fi plagiat index-ul postat de noi.

Ai face bine măcar să pui copyright la cei care au făcut acest index, nu să pui inițialele tale acolo de parcă l-ai fi făcut tu. =))

Tema, ce să zic? E tema editată de mine pentru comunitatea mea, deci încă o plagiere.

Și cam ce părere ai vrea ca să avem noi? Nimic original, să zici că este al vostru. Îmi place tentativa asta a forumurilor de acum, toți tind să plagieze pe cineva. Bravo, continuați așa și veți vedea că departe nu ajungeți.

Edited by Valentin T.
  • Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.