Jump to content

Recommended Posts

Posted

Se da website-ul meu, am spatiu publicitar, un client imi solicita sa-i pun un banner, il fac in .png si cu un cod html il pun sus pe website. Dupa x luni el imi zice ca nu a primit nici o referinta (prospecti) din partea banner-ului pus la mine pe website.

Intrebare: cum a aflat el cat trafic i-a generat banner-ul meu website-ului sau? adica prin ce instrumente? google analytics? trafic.ro sau?

intreb ca pt. mine nu are nici o logica.

Posted

Se uită la nivelul de vizitate pe care-l are, dacă e numărul constant dinainte de a achiziționa reclama la tine înseamnă că el consideră că nu ai generat nici o vizită, dacă numărul crește consideră că ai generat.Prin intermediul unei reclame vine un mic trafic, lumea vede reclama dar nu dă click pe ea, cel mai sigur o faci prin intermediul unor link-uri, dai click odată și te duce pe pagina dorită cum face deținătorii de site-uri de filme, dai click pe start și îți intră reclama, dacă ai addblock nu „simți” acest lucru.

Posted

orice site ce analizeaza nr de vizite iti ofera posibilitatea de a putea gasii nr afisarilor inclusiv a vizitatorilor si de unde provin acestea dupa ce sit-uri ex. facebook, yahoo, www.exemplu.ro etc...

Posted
8 minutes ago, nimicspecial said:

imi poti da 2 exemple concrete?

Pai de ex. la mine folosesc t5.ro pentru site-ul Game-State.ro

Plus din Google Analystic...acolo arata mai complex site,platforma,cuvinte cheie redirectele spre site-ul tau click-uri etc...

Oricum cel ce detine banner la tine pe site tu ar trb sa ai nr de vizite de la 1500 + Sa aiba si el un procent de la tine din vizite...altfel Greu.

Z8zbS18.png

Posted

tot n-am inteles. si cand nu inteleg, mai intreb odata pana imi intra la cutie.

deci, eu am 10 bannere pe website. una dintre ele e a lui x. acelasi x mai are un banner pus si pe inca 2 website-uri.

poate x sa afle direct, fara sa instaleze vreun cod de javascript la mine sau la aia pe website-uri cati vizitatori a avut pe website-ul sau?

adica,

banner 1 intre 10.04.2016 - 10.05.2016 => 120 vizitatori;

banner 2 intre 10.04.2016 - 10.05.2016 => 64 vizitatori;

banner 3 intre 10.04.2016 - 10.05.2016 => 79 vizitatori.

Posted

Se numeste referrer. Daca un vizitator al site-ului tau a dat click pe bannerul care duce catre site-ul X, iar site-ul X are un script ce monitorizeaza traficul, vizitatorul respectiv ii va aparea ca referinta (referrer) 1 si site-ul din care a venit.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.