Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, exista vreo posibilitate de a instala si folosii diverse aplicatii (jocuri in special) Android din Google Play pe un PC sau Laptop?
Stiu ca se poate rula Android pe un PC intr-un fel de VirtualBox dar sunt interesat daca pot rula aplicatiile fara rularea sistemului de operare Android.
Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Salutări! Din câte știu eu, nu ai cum. Trebuie să intalezi Android-ul pe laptop sau PC, abia apoi poți instala diverse aplicații (la fel ca pe smartphone-uri).

O alternativă ar fii Windows 8, 8.1 sau 10, ai Microsoft Store de pe care poți descărca aplicații și jocuri similare celor de pe Android (Six-Guns, Asphalt 7,8, CSR Racing. GT Racing Experience, Hill Climb etc), dar nu ai la fel de multe ca pe Google Play Store.

Posted

Poti face asta daca instalezi o platforma de tipul "app player". Exemple de astfel de platforme: BlueStacks, YouWave. De asemenea, prin aplicatia ARC Welder Chrome pentru Google Chrome vei putea rula aplicatii Android dar in acest caz ai nevoie de fisierul .apk al acestora.

Poti totodata sa folosesti Andy Emulator pentru a rula Android Stock intr-un emulator virtual (consuma ceva resurse - procesor si RAM).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.