Jump to content

Recommended Posts

Posted

Puteti sa-mi recomandati si mie va rog un router pe care sa-l pot folosi pe post de repeater cu UPC Wi-Free? Reteaua e criptata cu WPA2 Enterprise (EAP), am incercat niste tp-link-uri, dar pt tipul acesta de criptare nu erau compatibile. Ma lamureste si pe mine cineva ce router poate sa faca asta? Merge cu TP-LINK 841ND? Reteaua e criptata cu WPA2 Enterprise (EAP)! Mii de multumiri!

Posted (edited)

@Sebastian - Probabil astea sunt routerele UPC-ului! Nu exista pe piata un model de router care sa se conecteze la Hot Spot-ul UPC Wi-Free? Poate testa cineva? Multumesc frumos!

Edited by Robert Adrian
Posted

Faceti un tutorial cu UPC Wi-Free! Ma refer sa gasiti un router existent pe piata (nu un router al UPC-ului!) care sa preia semnalul criptat in WPA2-Enterprise si sa-l dea mai departe! Eu cred ca e un subiect foarte interesant, intrucat vorbim de multe Hot Spot-uri la care ne-am putea conecta! Va rugam sa ne prezentati un router capabil sa vada un spot UPC Wi-Free si sa-l ofere mai departe...intr-o alta camera...de exemplu! Sunt curios, de dragul testului, ce router e capabil sa faca acest lucru! Evident aici nu vorbim de piraterie, ci de posibilitatea sa preiei un semnal de undeva si sa-l folosesti, avand un user si un password in calitate de abonat! Astept cu interes sa abordati acest subiect! Credeti-ma ca nu e simplu deloc sa faceti asta!

Posted

Pentru a prelua semnalul UPC Wi-Free ai nevoie de un router care sa stie WPA2 Enterprise/DD-WRT (informatii suplimentare: http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database + http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Main_Page).

Cateva exemple de routere: ASUS RT-N16, NetGear WNDR3700-100PES, Linksys wireless-N broadband WRT160NL.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Multumesc de informatie! M-as bucura sa faceti un test cu unul din routerele expuse mai sus sau altele - sa adaugati pe forum captura si video - in care sa ne aratati cum se procedeaza mai exact! Totusi am fost intr-un magazin si acolo captand semnalul UPC Wi-Free cand am incercat sa ne conectam nu s-a putut, a fost imposibil! Routerul avea exact WPA2 Enterprise si era un Asus foarte capabil la 300 RON! Pe calculator e extrem de simpla forumula de conectare, problema e cum se procedeaza mai exact pe un router!!! Se pune numele UPC Wi-Free, user si parola si te conectezi fara dureri de cap! Expun mai jos simplitatea de a te conecta printr-un calculator care are wifi intergrat sau are o antenuta wifi!

Nu stiu cum se pune un video youtube in pagina! Am pus direct link-ul spre youtube! Asa se face setarea simpla pe calculator!

P.S: Viteza e undeva la 10 Mbps la download si 2 Mbps la upload! E o banda separata care nu afecteaza viteza clientului! E un Hot Spot inteligent si care te ajuta in cazuri extreme sa ai net la o viteza decenta! Evident conditia e sa ai abonament! Poti conecta 3 device-uri in acelasi timp pe un singur cont oriunde in tara si mai ales acolo unde exista UPC Wi-Free!

P.P.S: O a doua intrebare, interesanta cred eu, e cum putem avand acest UPC Wi-Free sa facem si "access point" pentru alte device-uri!? O tableta, un telefon? Cu alte cuvinte preia semnalul un router, duce mai departe semnalul si acolo creeaza o retea noua! Altfel spus captam un spot UPC Wi-Free printr-un router, punem numele retelei, user si password si ne-am conectat, ca mai apoi sa facem "access point" tot prin intermediul lui! Astept cu interes reactiile voastre si solutiile pe care ni le puteti oferi!

5310829656.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.