Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am si eu o problema, am luat un domeniu.ro de la un prieten care nu prea avea ce face cu el si il dadea de la unu la altu in administrare iar acum a ajuns la mine. Problema mea este la webhost, adica cel caruia il daduse inaintea mea se pare ca deja facuse un cont de gazduire, adica eu nu mai pot sa fac, si nici de el nu pot sa mai dau sa imi dea datele sau macar sa stearga contul de gazduire. Intrebarea mea este: Cum as putea sa fac un cont de gazduire? Sau cum as putea sa il sterg pe cel actual? Precizez ca am datele principale de la domeniu.ro.

Posted

Eu unul nu am inteles nimic!

Ai NS-urile domeniului pentru web hostingul actual?

Ce cont de gazduire sa stergi? Contul de gazduire este doar pentru un domeniu.

Iti poti inregistra alt cont de gazduire web de la alta firma, dar cu conditia ca ns-urile sa fie trecute in domeniu.

Cred ca asta este raspunsul pe care il doresti

Posted

Pentru a putea folosi un domeniu, de orice tip (.ro, .com, .net, .org, etc.) ai nevoie de domeniul in sine (care se inregistreaza pe o durata de timp nedeterminata - oficial, sau pe an dar nu oficial) si de un cont de gazduire web (unde vei pune fisierele site-ului pe care doresti sa-l dezvolti).

Pentru a face legatura intre domeniu si gazduire ai nevoie de nameservere pe care le obtii cumparand un pachet de gazduire sau folosind unul gratuit care ofera posibilitatea folosirii propriului domeniu. Odata ce ai intrat in posesia acestor nameservere intri in panoul de administrare al domeniului (depinde de unde e achitionat) si de acolo modifici nameserverele. Cam asta e tot ce ai de facut.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted
On 20.05.2016 at 3:43 AM, gaby said:

Pentru a putea folosi un domeniu, de orice tip (.ro, .com, .net, .org, etc.) ai nevoie de domeniul in sine (care se inregistreaza pe o durata de timp nedeterminata - oficial, sau pe an dar nu oficial) si de un cont de gazduire web (unde vei pune fisierele site-ului pe care doresti sa-l dezvolti).

Pentru a face legatura intre domeniu si gazduire ai nevoie de nameservere pe care le obtii cumparand un pachet de gazduire sau folosind unul gratuit care ofera posibilitatea folosirii propriului domeniu. Odata ce ai intrat in posesia acestor nameservere intri in panoul de administrare al domeniului (depinde de unde e achitionat) si de acolo modifici nameserverele. Cam asta e tot ce ai de facut.

Stiu cum sa fac legatura, am mai deschis multe comunitati, problema este alta domeniul este deja legat de altcineva iar contul de la webhost nu mi la dat asa ca eu nu mai pot sa il leg de webhost deoarece imi spune asta" Domeniul/Subdomeniul este deja în uz. " Si nu cred ca daca modific  NS-urile o sa il pot inregistra deoarece domeniul ficgureaza inca ca inregistrat la acea firma de host nu ? Si inca ceva am schimbat NS-urile si am incercat un webhost de la o alta firma dar este exact aceeasi problema......

Posted (edited)

Adica acelas domeniu foloseste 2 webhosturi diferite ( amandoua au nameserverele puse), in cazul asta cum ar trebui procedat ?:-?

Ar trebui sa il scoata de la primul webhost si sa il bage doar pe al 2-lea dar nu are acces...

Edited by Xep
  • Upvote 1

Posted
35 minutes ago, Data said:

Cand ai schimbat ns-urile ai asteptat macar minim 24h sa se propage?(propagarea se realizeaza in 24-48h)

Logic ca am asteptat dar din cate se vede tu nu ai citit raspunsurile anterioare mai ales cel a lui xep,
Eu schimb ns-urile dar domeniul inca figureaza ca inregistrat, daca nu ai observat cand cumperi un domeniu nou si il legi de webhost imediat, iti spune ca domeniul nu indica catre ns-urile lor deci domeniul figureaza la ei deja ce ar ramane de facut ar fi sa anulez cumva contul actual de gazduire daca nu ma insel dar nu am acces la el .

Posted
1 hour ago, V_777 said:

Logic ca am asteptat dar din cate se vede tu nu ai citit raspunsurile anterioare mai ales cel a lui xep,
Eu schimb ns-urile dar domeniul inca figureaza ca inregistrat, daca nu ai observat cand cumperi un domeniu nou si il legi de webhost imediat, iti spune ca domeniul nu indica catre ns-urile lor deci domeniul figureaza la ei deja ce ar ramane de facut ar fi sa anulez cumva contul actual de gazduire daca nu ma insel dar nu am acces la el .

Nu are importanta ce ns-uri ai tu puse pe domeniu, la acea firma este deja inregistrat un serviciu de webhost pe domeniul tau. In cazul asta ia legatura cu cei de la host, sa scoata din uzura domeniul.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.