Jump to content

Pacalire program anti-plagiat pentru licenta/disertatie?

robotboy

Recommended Posts

Salutari, exista metode de a pacali programele anti-plagiat cu care se verifica lucrarile de licenta sau disertatie? Am o ruda care realizeaza o astfel de lucrare, are un procentaj destul de mare de plagiere si este disperata. Acum, nu ca as sustine furtul, doar ca definitiile sau teoriile ma gandesc ca nu le putem reinventa noi...
Asadar, cunoaste cineva ceva metode pentru a nu mai detecta textul preluat? Ce sfaturi imi puteti da pentru a mai reduce procentajul de plagiere sau cum poate fi pacalit programul? Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Metodele/recomandarile clasice se refera la folosirea de articole in limbi straine pe subiectul licentei sau disertatiei (traducerea acestora si folosirea informatilor cu precizarea sursei), sau preluarea de informatii din carti si articole stiintifice. De asemenea, rescrierea anumitor pasaje cu cuvintele celui care scrie lucrarea il pot scapa de griji (sinonimele pot fi iarasi benefice in acest sens). De obicei majoritatea resurselor care se gasesc pe Internet sunt detectate de programele anti-plagiat.

Ca sa intru putin si in partea de pacalire a software-ului, am auzit candva de o metoda prin care textul copiat era introdus in pagina sub forma de imagine.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Ideea era in felul urmator: scrii textul normal in Word, apoi faci un screenshot (print screen) partii care nu e tocmai originala si il inlocuiesti cu "imaginea" astfel incat sa para tot text. In felul acesta programul nu ar mai putea detecta acel text.

• Upvote 1

Cum pot sustine forumul?
--------------------

• 2 weeks later...

Da, au inceput sa fie din ce in ce mai folosite. Pentru moment cel putin. Scaneaza si din bazele proprii de date, dar si de pe Internet.

P.S: Un alt articol interesant pe aceasta tema: https://scholarlyoa.com/2013/02/07/five-ways-to-defeat-automated-plagiarism-detection/

Cum pot sustine forumul?
--------------------

8 hours ago, VladOcs said:

Ok, si atunci daca se intampla ca eu sa scriu "jan are 4 mere" si sa fie identic cu ce au scris inca 50 (fiindca nu prea ai cum s-o scrii altfel) atunci ma trece la plagiatori si ma pica? o.O

Nu cred, presupun ca trebuie sa ai un nr la % de propozitii identice si cand ai atins procentajul maxim esti picat... sau cel putin asa stiam eu

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

pentru initiatorul topicului:

- iei sursa din engleza si ii dai cu romaneasca de balta.

- ca sa nu par ca vorbesc din burta: avusesem si eu lucrare de licenta pe care am scris-o intr-o noapte (repet - scris - nu schitat). aveam nevoie de inca x pagini pentru a putea fi completa in concordanta cu cererile universitatii bla bla, si am luat la maruntit n pdf-uri de pe net din engleza si dai cu lipeala.

lipeala nu in sensul ca vine copiat totul mot-a-mot, plus ca, cum ai zis si tu - nu poti reinventa stiinta (in cazul meu era vorba de o sudura), dar poti inlocui "si" cu "sau" si "poate" cu "probabil", daca prinzi ideea.

CEL MAI IMPORTANT la o lucrare de licenta in opinia mea este partea ta de contributie: acolo scrie macar 20 de pagini despre ceea ce ai facut tu. aia intereseaza comisia nu cum s-a inventat cacatul pe bat. si nu citeste nici dracu' din comisie tot ceea ce ai scris acolo pt. ca isi da seama ca esti prost bota si abia iesi de pe bancile facultatii.

• Upvote 1

Si tin sa mai adaug ceva, nu stiu daca s-a spus sau nu, nu conteaza cat la % e plagiat pentru lucrare, atata timp cat coordonatorul proiectului, si aici ma refer la un profesor universitar, ca banuiesc ca nu faca lucrarea singur, isi da acordul pentru ea.

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

21 hours ago, VladOcs said:

Ok, si atunci daca se intampla ca eu sa scriu "jan are 4 mere" si sa fie identic cu ce au scris inca 50 (fiindca nu prea ai cum s-o scrii altfel) atunci ma trece la plagiatori si ma pica? o.O

Daca ai prea multe propozitii de genul, creste procentajul si poti fi respins. Totusi, poti scrie "Jan detine patru mere", si s-ar putea sa fie mai bine :)).

Cum pot sustine forumul?
--------------------

• 6 years later...

Eu si prietenul meu am colaborat cu cei de la https://lucrare-de-licenta.ro/ pentru doua lucrari de licenta. Le-am spus lor tot ce avem nevoie si la final ne-au aratat lucrarile gata, le-am platit si le-am primit pe email.

De mentionat este ca ne-au lasat sa vedem si raportul din programul de detcatare plagiat inainte sa le dam banii. Super ok echipa

Ii recomandam cu drag!

6 hours ago, Cautra Bianax said:

Eu si prietenul meu am colaborat cu cei de la https://lucrare-de-licenta.ro/ pentru doua lucrari de licenta. Le-am spus lor tot ce avem nevoie si la final ne-au aratat lucrarile gata, le-am platit si le-am primit pe email.

De mentionat este ca ne-au lasat sa vedem si raportul din programul de detcatare plagiat inainte sa le dam banii. Super ok echipa

Ii recomandam cu drag!

Ne arătați și nouă un demo dacă tot vă faceți self-promote? 

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.