Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sistemele desktop vor fi inlocuite de laptopuri si alte device-uri portabile, cred cei de la IBM.

IBM, unul dintre gigantii industriei IT, un domeniu la a carui dezvoltare si-a adus o contributie foarte importanta, crede ca desktopul nu mai are mult de trait, cel putin la locul de munca.

Afirmatia a fost facuta de catre Mike Rhodin, General Manager pentru IBM Lotus, la conferinta VoiceCon, in care IBM a prezentat cateva predictii despre viitorul industriei.

??€?

" N-am, pleacă ! "

Posted

sti e cam aiurea sa dispara desktopurile :).dupa ce ca sunt create nush cate placi pe an acum munca lor dispare.eu sincer nu prea cred ca vor disparea asa usor desktopurile.decat sa arunc un laptop ca i sa ars placa video sau altceva asa tin un pc normal si schimb usor piesele :)) .

Parerea mea:laptop = praf :bag: .

AssassinsCreedSig2.png
Posted

nici mie nu imi plac laptopurile... astea desktop sunt mai impunatoare...si dupa parerea mea mai bune

sigur nu vor disparea asa de usor...

eu nu as cumpara un laptop pentru ca se strica piesele mai repede..si nu mai ai ce face cu el.

decat daca as primi unul gratis as fi multumit :)) asa pe banii mei mai bn mai cumpar unul nou sau il fac pe asta "tanc".

" N-am, pleacă ! "

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.