Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma invart printre tot felul de oameni si am observat o mentalitate dubioasa (din punctul meu de vedere) la multi dintre ei in ceea ce priveste telefoanele. Mai exact, am observat o gandire din care reiese ca iPhone-ul este smartphone-ul bogatilor iar un telefon cu Android este smartphone-ul saracilor. Ba mai mult, recent am gasit si un articol pe aceasta tema: adevarul.ro/tech/mobile/iphone-vs-android-1_57297c485ab6550cb88ec7a8/index.html

Totodata multi zic ca iPhone-ul nu se poate compara din punct de vedere al performantei (hardware) cu un telefon Android care iarasi mi se pare o afirmatie fara temei.
Voi ce pareri aveti in aceste directii?

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Nimic mai fals. Varfurile de gama cu Android pot concura fara probleme cu iPhone-urile si le pot bate in functie de criteriul analizat.
Desigur ca daca compari un telefon cu Android la 300 de lei cu iPhone 6S atunci iPhone-ul va domina, dar aceasta comparatie mi se pare irelevanta.

Cat despre pret, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy Note 5, LG5, Nexus 6P, si alte modele de top cu Android, nu as spune ca sunt niste modele pe care si le pot permite "saracii".

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

http://www.emag.ro/telefon-mobil-xiaomi-redmi-note-3-pro-32gb-dual-sim-4g-hexa-core-snapdragon-650-16mp-negru-xiaonote3pro/pd/D9SXX3BBM/

Sunt curios ce preţ ar avea un iPhone cu acele specificaţii. Ştiu că e firmă chinezească, dar n-am avut probleme cu el până acum (mulţi care l-au văzut mi-au zis să anulez comanda că deh, cum să dau 1300 lei pe o chinezărie :))). În antutu luam undeva la 70000, puţin peste Galaxy S6 (la top).

Produsele Apple la noi sunt overpriced, şi din câte am văzut accesoriile cu care vin au o calitate toată jena.

Posted

nu te baza doar pe benchmarcuri populare, pentru ca e destul de usor sa faci un benchmark care ruleaza bine pe un Intel dar mere lent ca si curu pe un amd (banui ca sti asta, chiar au fost probleme din cauza asta) si e foarte usor sa faci la fel si la telefoane..

Xiaomi e o firma buna, cu ceva renume deja. Nu vad de ce ceva din 'china' e neaparat nasol. 

43 minutes ago, robotboy said:

Ma invart printre tot felul de oameni si am observat o mentalitate dubioasa (din punctul meu de vedere) la multi dintre ei in ceea ce priveste telefoanele. Mai exact, am observat o gandire din care reiese ca iPhone-ul este smartphone-ul bogatilor iar un telefon cu Android este smartphone-ul saracilor. Ba mai mult, recent am gasit si un articol pe aceasta tema: adevarul.ro/tech/mobile/iphone-vs-android-1_57297c485ab6550cb88ec7a8/index.html

Totodata multi zic ca iPhone-ul nu se poate compara din punct de vedere al performantei (hardware) cu un telefon Android care iarasi mi se pare o afirmatie fara temei.
Voi ce pareri aveti in aceste directii?

apropo, tu ai citit doar titlul dar nu si continutul. Poate citesti si restul :P

love is a verb
Love is a doing word

Posted
1 hour ago, gaby said:

Nimic mai fals. Varfurile de gama cu Android pot concura fara probleme cu iPhone-urile si le pot bate in functie de criteriul analizat.
Desigur ca daca compari un telefon cu Android la 300 de lei cu iPhone 6S atunci iPhone-ul va domina, dar aceasta comparatie mi se pare irelevanta.

Cat despre pret, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy Note 5, LG5, Nexus 6P, si alte modele de top cu Android, nu as spune ca sunt niste modele pe care si le pot permite "saracii".

Ai uitat sa zici de M-urile de la HTC, care sunt peste nivelul Iphone-urilor cu foarte mult cum ar fi functionalitate, memorie, durabilitate, durata a bateriei si alte chestii.

Iphone nu este neaparat telefonul bogatiilor, doar ca cei care-l au se cred mai interesanti (unii, nu toti) si asta e un stereotip.

Ca si concluzie, Iphone-urile nu se pot ridica in veac in specificatii cu marci precum Samsung, HTC, Blackberry, LG, s.a.m.d. din motivele ca ei doresc sa au o crestere foarte inceata si un telefon care sa se asemene cu un gadget cu design, nu cu o functionalitate cine stie ce.

Posted

În ziua de azi, telefonul e mai mult un accesoriu, prezintă statutul acelei persoane. Dacă-i văzut cu un iPhone 6s, lumea crede că ”o duce bine” (la fel și cu Galaxy S6 sau S7, în mare, cu orice telefon abia apărut pe piață), sau dacă îl schimbă la fiecare generație nouă. Cei care folosesc telefoane gen Galaxy S4, S3, Note II, iPhone 5, 4 sunt persoanele ”de mijloc”, care nici nu duc grija zilei de mâine, dar nici nu stau în lux. Cei ce folosesc telefoane ieftine (Prestigio, Utok, Vonino, sau generațiile vechi de Galaxy, iPhone și lista continuă), într-adevăr, nu prea sunt văzuți ”bine” în societatea asta de rahat în care trăim.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.