Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, poate asta e o intrebre stupida, dar am nevoie de un raspuns rapid.

CUM SE INCEPE UN SITE, MAI BINE SPUS UN MAGAZIN ONLINE.

Sa zicem ca am domeniu .com, si webhost (le am), ce urmeaza dupa? Sincer, nu stiu absolut nimic legat de acest domeniu, de fapt stiu putin IPB, dar nu prea ma ajuta.

Va rog sa ma ajutati, chiar vreau sa aflu mai multe despre acest domeniu.

Nu imi trebuie un site foarte profesionist, vreau ceva gen ca www.imfifa.co, de fapt chiar mult mai mic, vreau doar pentru romani.

Multumesc!

Posted

De obicei se foloseste wordpress pentru asa ceva deoarece sunt usor de utilizat.

Cele mai cunoscute pluginuri de e-commerce pentru WordPress sunt:

Acuma depinde si de cunostintele tale, iti recomand mai intai sa te informez despre anumite pluginuri care vrei sa le folosesti.

• 2 weeks later...
Posted

Salut, eu am ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa apelezi la o firma de specialitate. Am incercat cu o platforma gata facuta si am avut probleme cu promovarea online. Recomand cu incredere GROWMIT, site contact www.growmit.ro

Posted

o platforma interesanta mi s a parut cea de la shopmania.biz , pannelul arata foarte bine,se pot instala o multime de modalitati de plata si am vazut ca e 9 lei lunar contractul la transportul prin curierat,mi s a parut foarte interesant

Posted

In primul rand ai nevoie de o forma juridica (SRL, PFA), sa fie totul ok, sa nu te trezesti cu amenzi.

Apoi, cel mai usor mi se pare varianta Wordpress + Woocommerce + o tema premium (costa 25-50$ pe themeforest. Asta e optional insa). Odata instalat woocommerce, vei putea adauga ce metoda de plata doresti, au suport pentru plata prin paypal, bancar, ramburs. 

O a doua varianta, ar fi shopify, dar te costa 30$/lunar. Merita insa fiecare banut.

Pentru promovare: Recomand SEO, apoi reclame pe site-uri gen olx etc, postari pe grupuri de facebook si daca iti permiti google adwords / backlinks 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.