Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, doar eu sunt enervat de acel mesaj cu upgrade pentru windows 10?! Îmi poate spune cineva cum pot scăpa permanent de acel mesaj idiot? Mi s-a dat 3 rr-uri fără să vreau la pc și se instala porcăria de windows 10 și am zis că îmi bag ceva în el de windows...

Posted

Am înțeles că abia pe la sfârșitul lui Iulie se va termina perioada de upgrade gratuit la Windows 10. Altfel, nu ai cum s-o scoți, chiar și din Task Manager dacă o închizi forțat, se va redeschide după un timp.

Posted

Cu 1 minut înainte să postezi mi-am dat seama că nu merge nici cu T.M :))

Oare dacă selectez "Never check for updates" va merge?

Posted

Încearcă să cauți în lista de update-uri instalate numărul KB3035583, asta e ”GWX”, sau ”Get Windows 10”. Îi poți da uninstall și poți da restart la PC. După restart, intră în Control Panel - Windows Updates, acolo îți va apărea din nou ca actualizare disponibilă pentru Windows. Dai click pe ”Search for updates”, și dacă apare din nou, click dreapta pe el, apoi click pe ”Hide update”.

• Upvote 1
Posted

Eu folosesc urmatoarea metoda pentru a scapa de GWX:

C:\Windows\System32

Intrand aici gasesti folderul cu numele "GWX", ii schimbi numele in "GWX_rename" dupa care dai un restart la calculator.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.