Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, cum pun gen cand scriu acceptat sau respins sa pune direct imaginea sa nu pun imaginea.. cand scriu acceptat sa apare direct imaginea.

Posted

Salut,

Acele sunt emoticoane , cand instalezi emoticoanele cu imaginile dorite trebuie sa le adaugi un nume , exemplu : :acceptat: iar atunci cand postezi si scrii direct :acceptat: cand postezi va aparea imaginea corespunzatoare.

a lot of bla bla bla...

Posted

Mai intai trebuie sa urci acele imagini in FTP - public - style_emoticons - default ( sau cum se numeste setul tau de imagini ). Odata adaugate, trebuie sa te duci in ACP - Look And Feel - Emoticon Management si apoi apesi click pe setul de imagini. Odata facuti acesti pasi o sa iti apara o lista cu toate emoticoanele tale, tu trebuie sa te duci jos de tot si sa dai import la cele noi adaugate, pentru a, aparea imaginea direct cand scrii acceptat, in dreptul fiecarei imagini ai un dreptunghi si acolo scrii cum doresti, daca vrei sa apara direct, scrii : acceptat, fara : sau nu mai stiu eu ce.

• Upvote 2
Posted
3 minutes ago, BebeGFX said:

Mai intai trebuie sa urci acele imagini in FTP - public - style_emoticons - default ( sau cum se numeste setul tau de imagini ). Odata adaugate, trebuie sa te duci in ACP - Look And Feel - Emoticon Management si apoi apesi click pe setul de imagini. Odata facuti acesti pasi o sa iti apara o lista cu toate emoticoanele tale, tu trebuie sa te duci jos de tot si sa dai import la cele noi adaugate, pentru a, aparea imaginea direct cand scrii acceptat, in dreptul fiecarei imagini ai un dreptunghi si acolo scrii cum doresti, daca vrei sa apara direct, scrii : acceptat, fara : sau nu mai stiu eu ce.

Totul bine pana la ultimele cuvinte , ca sa-i apara imaginea dorita trebuie sa scrie cu : de exemplu :acceptat: / :respins: etc.

a lot of bla bla bla...

Posted

@Alexandru C., poti face si fara acele " : ", daca pui acele " : ", automat trebuie sa scrii si tu in topic :acceptat: pentru a putea aparea aceea imagine, daca lasi fara " : " o sa se puna direct imaginea cand scrii acceptat.

• Upvote 1
Posted
2 minutes ago, Alexandru C. said:

Nu cred ca le accepta sistemu de emoticoane fara : atunci cand le instalezi .

Le acceptă, este la fel ca atunci când adaugi o nouă imagine în schimbul alteia, ea este „:smile:” iar tu schimbi cu „smile”.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.