Labrinth Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Am adaugat o tema noua de curand si nu o pot face sa apara si la guest, apare tot tema veche. Am scos accesul la grupul guest de la tema veche, dar tot apare. Any tips?
Alexandru C. Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Iti apare doar tie cand esti vizitator sau si celorlalti ? S-ar putea sa fie o problema de la tine. a lot of bla bla bla...
Floy Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 (edited) 6 minutes ago, Alexandru C. said: Iti apare doar tie cand esti vizitator sau si celorlalti ? S-ar putea sa fie o problema de la tine. La asta m-am gandit si eu , daca nu mai ai nevoie de tema aia sterge-o Edited June 5, 2016 by Floy 1
f l o r i n Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Intra in ACP -> Grupuri -> editezi Guest -> Global Information (parca i se zicea) -> ai acolo undeva sa alegi skin-ul care sa il aiba un vizitator, posibil sa nu se fi schimbat. (ce am zis acum e cam in amintiri, nu mai am forum sa iti zic exact). 1 1
Labrinth Posted June 6, 2016 Author Report Posted June 6, 2016 12 hours ago, Alexandru C. said: Iti apare doar tie cand esti vizitator sau si celorlalti ? S-ar putea sa fie o problema de la tine. Am testat pe telefon si acum vad ca apare tema noua la guest. Presupun ca era de la mine. 12 hours ago, Floy said: La asta m-am gandit si eu , daca nu mai ai nevoie de tema aia sterge-o Am nevoie de tema, nu vreau sa o sterg. 12 hours ago, f l o r i n said: Intra in ACP -> Grupuri -> editezi Guest -> Global Information (parca i se zicea) -> ai acolo undeva sa alegi skin-ul care sa il aiba un vizitator, posibil sa nu se fi schimbat. (ce am zis acum e cam in amintiri, nu mai am forum sa iti zic exact). Nu este ce zici tu, mersi oricum. Sa presupunem ca am rezolvat, mersi de ajutor. In caz ca mai sunt probleme, revin cu un reply.
Labrinth Posted June 9, 2016 Author Report Posted June 9, 2016 Mi-am dat seama de unde trebuie schimbat si am zis sa postez si aici, poate cineva mai intampina aceeasi problema. System > System Settings > Tab-ul System > Search Engine Optimization > va duceti pana in josul paginii > Guest Skin
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now