Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua.Am o problema la monitor de 4-5zile...cand intru pe YouTube,Twitch,ma uit la videoclipuri pe Facebook sau ma joc,monitorul se stinge si se aprinde din senin.Am scos din calcul problema cablului de alimentare deoarece acest lucru se produce doar in actiunile enumerate mai sus iar becul de la monitor ramane mereu aprins din care deducem faptul ca monitorul este alimentat non-stop.Ce as putea face,nu am facut nimic diferit(sa schimb placa video,sa lovesc monitorul etc.),acest lucru s-a intampla din senin.Un sfat va rog?

Posted

Pare a fii ori o problemă cu driver-ul, (poate ai un program care se bate cap în cap cu el, ori trebuie reinstalat), ori reinstalezi Flash Playerul și Shockwave Playerul, ori poți avea probleme cu placa video în sine, mufa defectă, procesorul grafic e pe ducă, nu se alimentează cum trebuie etc. Dacă ai posibilitatea, testează altă placă video pe PC-ul tău, ori testeaz-o pe a ta pe alt PC și vezi cum se comportă.

Ce mai poți încerca e GPU-Z, e un program de monitorizare a temperaturii plăcii video și nu numai. Descarcă-l, rulează-l, și uită-te în tabul ”Sensors” la temperatură. Îi poți face chiar și stres test în tabul ”Graphics Card”, lângă ”Bus Interface” trebuie să ai un semn de întrebare (?). Faci click pe el, apoi dai pe Start Render Test să vezi cum se manifestă.

Posted

Salut,

Si eu am avut problema asta si , din pacate, a trebuit sa il schimb. Mi-a spus ca s-a dus ceva in interior , iar atunci cand e "solicitat", asa s-a exprimat respectiva persoana, se stinge, apoi cand isi revine se aprinde. Becul ramanea la fel aprins.

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

• gaby changed the title to Monitorul se stinge si se aprinde din senin!?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.