Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am deschis acest topic pt cei din liceu.spuneti-va parerea despre aceastea "viata" in liceu.cum vi se pare etc + ca avem si useri mai mici si trebuie sa aibe si ei cateva parerei despre ce ii asteapta.astept cat mai multe pareri si voi reveni si eu curand cu cateva.

AssassinsCreedSig2.png

Posted

Sunt in clasa a 10a si pot spune ca este mult mai bine la liceu decat la generala.

In primul rand este libertate mai mare.La generala daca chiuleai singur sau toata clasa...scandal mare....ca nu se poate asa ceva...dar la liceu iei absenta,poata nici aia..depinde de profesor.

"Viata la liceu e roza",toate bune si frumoase..cel putin mai frumoase decat 1-4 sau 5-8.

Sa vedem si parerile celorlalti useri care sunt la liceu.

Asteptam intrebari de la cei care sunt la scoala generala...ne puteti intreba orice...

P.S. La liceu sunt foarte multe fete :air_kiss::clap::X

" N-am, pleacă ! "

Posted

avand in vedere ca is a 9a(boboc)...din punctu meu de vedere pana acum e asa si asa la liceu.profesori rai nu am intalnit(decat pe primu semestru cand era sa raman corigent la mate din cauza unei nebune :D).colegi asa si asa.fetele n-am ce zice.daca stai o pauza uitandu-te la fete in stanga si in dreapta iti rupi gatu :)).mai astept pareri.

AssassinsCreedSig2.png
Posted

nu e foarte mare diferenta, intr-adevar e altceva, dar depinde foarte mult si de liceu si de conducerea lui, de colegii cu care cazi in clasa, si nu in ultimul rand de profesori.

mie mi-a placut mai mult in generala :-? poate pentru ca eram mai nazdravan ca sa zic asa :))

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

dupa parerea mea, in liceu e mai bine ca in generala...cat despre colegi (mai ales cativa baieti), jos palaria :)) !!bine...sunt inca a 9-a, nu prea am multa experienta in ceea ce priveste "bagabonteala" din liceu, dar incep sa invat, fara sa vreau. :-s

Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.

Posted

pana intr`a 10 a fost beton ...dar de acu a inceput calvarul ...sau impus noi reguli in scoala legat de fumat chiulit etc etc!Eu am avut doar 118 absente pe sem I ...acu pe al 2-lea am vreo 63 dar inca nu e gata sper sa dobor recorul personal...!Viata de liceu e faina numa cand iubesti ...mai multa libertate o sa ai cand o sa fi la facultate...acolo vezi studente de studente nu "bighidoaice" cu fitze!

Posted

de 10x mai usor ca la scoala...chestia e ca unii profesori se considera egali cu elevii (ce prosti) si noh`...ne mai scot din absente,nu ne cearta,etc...la liceu e mult mai fain ca la scoala :D

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.