Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, propun ca accesul vizitatorilor pe site să fie restricționat. Adică restricționat > să nu poată vedea topic-urile / post-urile. 

Acum o să vă întrebați "De ce vrea ăsta să fie accesul pentru vizitatori restricționat?"

Simplu, dacă acei vizitatori vor/au nevoie de ceva, să facă cont pentru a beneficia de informațiile forum-ului.

• Moderators
Posted

Simplu, adio indexare google si da impresia de 'goana dupa conturi'. Nu mai intru de obicei pe un site care imi cere cont ca sa vad continutul. Caut altul.

• Upvote 3
Posted
10 hours ago, Courage said:

Simplu, adio indexare google si da impresia de 'goana dupa conturi'. Nu mai intru de obicei pe un site care imi cere cont ca sa vad continutul. Caut altul.

De asemenea acest site va fi banat si de ad sense din cauza contentului.

Reborn.

Posted

Este o mare greseala sa ceri vizitatorilor sa se inregistreze pentru a vedea continutul. Ma intereseaza mai mult ca o persoana sa isi faca cont in urma propriei decizii, urmand sa fie intr-o oarecare masura activa (in principiu de aia si-a facut cont, nu?), decat sa am 100 de conturi facute la misto, doar pentru a vedea un post, si apoi adio.

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.